wy tez tak macie czy tylko ja? nie wiem czy mam isc z tym... |
Autor | Wiadomość |
freakazoid Dołączył: 25 Maj 2005 Posty: 2 | Wysłany: Czw 23 Cze, 2005 wy tez tak macie czy tylko ja? nie wiem czy mam isc z tym... |
|
| ... do lekarza. chodzi o to ze moja moszna nie jest calkiem taka, jak zdawacby sie moglo powinna... tj. jedno jadro jest wyzej drugi nizej. niewielka roznica (2-4cm). to nie chodzi tylko o sama wyskokos, jedno jest bardziej z przodu, drugie z tylu. tez niewielka roznica, ale widoczna. rozmiarami obie strony moszny sa identyczne. No i nie mam tak od dzis. Tylko jakos teraz tak mnie to zaczelo zastanawiac. Nie wiem czy moze kiedys po dżondrach nie dostalem jakas piłka, czy co i juz tak zostalo:?:/
moze to jedno sie zpsuło i slabiej działa. a jakbym chciał do lekarza do urolog? czy sexuolog? czy musze do rodzinnego? czy moze jest spox, ktos tez tak ma? | |
| |
 |
KrajesK Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 1 | Wysłany: Czw 30 Cze, 2005 |
|
| jA TEZ TAK MAM I NARAZIE MI TO NIE PRZESZKADZA MAM JUZ OD PARU LADNYCH LAT A MAM 20 LAT
POZDRO | |
| |
 |
Blady Dołączył: 05 Lip 2005 Posty: 1 | Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 Re: wy tez tak macie czy tylko ja? nie wiem czy mam isc z ty |
|
| To jest normalne i wystepuje u kazdego faceta a jak nie wystepuje to cos jest nie tak Kiedys czytalem ze chyba lewe jadro jest wyzej umieszczone niz prawe (albo na odwrot) i jest ciut wieksze. Takze nie ma czym sie przejmowac. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
freakazoid Dołączył: 25 Maj 2005 Posty: 2 | Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 dzienx |
|
| dzieki chlopaki:D | |
| |
 |
cinek_w-wa Dołączył: 14 Lip 2005 Posty: 12 | Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 |
|
| moje lewe jądro jest zdecydowanie mniejsze, i wisi wyżej od prawego. | _________________ gdybym się urodził kobietą, miałbym o 4 problemy z penisem mniej. | |
| |
 |
krako_91 Dołączył: 08 Lip 2005 Posty: 2 | Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 |
|
| To jest juz tak w organiźmie człowieka wszytsko co jest podwójne sie troszke od siebie różni ::) serio serio | |
| |
 |
damian1868 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 6 | Wysłany: Pią 15 Lip, 2005 |
|
| jakbys mial jadra na tej samej wysokosci to bys nie mogl chodzic normalnie bo by Ci sie obijaly. mowie powaznie. to normalne. jak masz psa to podejrzyj - on tez tak pewnie ma | |
| |
 |
cinek_w-wa Dołączył: 14 Lip 2005 Posty: 12 | Wysłany: Pią 15 Lip, 2005 |
|
| zoofile | _________________ gdybym się urodził kobietą, miałbym o 4 problemy z penisem mniej. | |
| |
 |
Jacek16cm... Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 |
|
| tu chodzi o symetrie ciała!!! poprostu nikt nie jest idealny i dlatego jądra zwisają inaczej.... symetria panowie nie ma się czego bać... | _________________ gdybyśmy byli sami we wszechświecie, było by to wielkim marnotrastwem przestrzeni.... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 |
|
| pytanie w tym poscie przypomina mi pytania dzieci: dlaczego niektore organy sa podwojne...
kluczowe dla zycia czlowieka i gatunku organy sa podwajane, a co za tym idzie, zawsze jeden jest primo a drugi secundo...
-dlaczego lepiej stracic lewe pluco niz prawe?
-dlaczego, zazwyczaj, w wadach soczewek ocznych rozwijaja sie one nierownomiernie w jednym i w drugim?
-dlaczego w razie potrzeby zdrowa polkula mozgowa moze przejac czesc funkcji chorej?
Natura podwaja to co moze, zawsze jest main system i back-up system, tyle ze ten drugi jest zazwyczaj gorszy | |
| |
 |
|