Napięcie erotyczne |
Autor | Wiadomość |
seba2000 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sty 2025 Posty: 36 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wczoraj 2:15 Napięcie erotyczne |
|
| Panowie pytanie do was… czy miewacie napięcie erotyczne w saunie, na basenach, na siłowni? w pracy czy w jakimkolwiek innym miejscu?… wzajemnie spojrzenia? Ciekawość?
Miałem dwie sytuacje ostanio, byłem w saunie nago i dosiadł się mężczyzna z obrączką na palcu. Miałem wrażenie że gdybyśmy mniej się wstydzili byśmy mogli sobie zwalić, czułem w powietrze dużo tego napięcia. Podczas basenu gdy byłem po skończonym treningu koleś mnie tak obserwował że jednocześnie i mi i mu stanął; gdyby nie ludzie również moglibyśmy dojść. Ciekawi mnie te podejście, czy wy również macie takie ciche zboczone podejście do drugiego mężczyzny oraz czy może zainicjowaliście ? Jeśli tak dajcie znać. Coś czuję że więcej mężczyzn chce się bawić z chłopakami ale się boi lub wstydzi… jestem ciekawy | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 134 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wczoraj 12:07 |
|
| Myślę że gdybyś w takiej sytuacji dał jasny sygnał, że jesteś otwarty na jakieś wspólne zabawy, typu dotknięcie się za penisa, poprawienie ułożenia, zsunięcie napletka, może lekkie pomasowanie, to panowie wyczytaliby z Twojego zachowania że mogą zainicjować coś więcej i może nawet doszłoby do wspólnej masturbacji. Sam byłem świadkiem takich sytuacji, więc to sie zdarza. Kwestia obser wyczucia klimatu, chęci i nastawienia. | |
| |
 |
penny7 Dołączył: 20 Sie 2023 Posty: 62 Skąd: nadmorzem | Wysłany: Wczoraj 19:21 |
|
| Właśnie wysyłaniem takich dyskretnych sygnałów można wybadać intencje czy gotowość potencjalnego partnera do zabaw. Niedawno tu na forum opisywałem jak to było u mnie na plaży. Na początku tylko dłuższe spojrzenie, dyskretne "przypadkowe" dotknięcie penisa, i jeśli po drugiej stronie są podobne zachowania to jest sygnał do dalszej interakcji. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|