Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Napięcie erotyczne
Autor Wiadomość
seba2000 

Wysłany: Pią 17 Paź, 2025   Napięcie erotyczne

Panowie pytanie do was… czy miewacie napięcie erotyczne w saunie, na basenach, na siłowni? w pracy czy w jakimkolwiek innym miejscu?… wzajemnie spojrzenia? Ciekawość?
Miałem dwie sytuacje ostanio, byłem w saunie nago i dosiadł się mężczyzna z obrączką na palcu. Miałem wrażenie że gdybyśmy mniej się wstydzili byśmy mogli sobie zwalić, czułem w powietrze dużo tego napięcia. Podczas basenu gdy byłem po skończonym treningu koleś mnie tak obserwował że jednocześnie i mi i mu stanął; gdyby nie ludzie również moglibyśmy dojść. Ciekawi mnie te podejście, czy wy również macie takie ciche zboczone podejście do drugiego mężczyzny oraz czy może zainicjowaliście ? Jeśli tak dajcie znać. Coś czuję że więcej mężczyzn chce się bawić z chłopakami ale się boi lub wstydzi… jestem ciekawy

potrzebny 

Wysłany: Pią 17 Paź, 2025   

Myślę że gdybyś w takiej sytuacji dał jasny sygnał, że jesteś otwarty na jakieś wspólne zabawy, typu dotknięcie się za penisa, poprawienie ułożenia, zsunięcie napletka, może lekkie pomasowanie, to panowie wyczytaliby z Twojego zachowania że mogą zainicjować coś więcej i może nawet doszłoby do wspólnej masturbacji. Sam byłem świadkiem takich sytuacji, więc to sie zdarza. Kwestia obser wyczucia klimatu, chęci i nastawienia.

penny7 

Wysłany: Pią 17 Paź, 2025   

Właśnie wysyłaniem takich dyskretnych sygnałów można wybadać intencje czy gotowość potencjalnego partnera do zabaw. Niedawno tu na forum opisywałem jak to było u mnie na plaży. Na początku tylko dłuższe spojrzenie, dyskretne "przypadkowe" dotknięcie penisa, i jeśli po drugiej stronie są podobne zachowania to jest sygnał do dalszej interakcji.

penis.com.pl
penilarge krem
seba2000 

Wysłany: Wczoraj 16:32   

co to znaczy dać sygnał? mam masować sobie chuja i patrzeć mu w oczy ? :D chłopaki nie jestem aż tak pewny siebie ... powiem ze mam masę takich sytuacji zwłaszcza na basenie

potrzebny 

Wysłany: Wczoraj 16:45   

seba2000 napisał/a:
co to znaczy dać sygnał? mam masować sobie chuja i patrzeć mu w oczy ? :D chłopaki nie jestem aż tak pewny siebie ... powiem ze mam masę takich sytuacji zwłaszcza na basenie

No na przykład. Albo to co opisałem wyżej - dotknięcie się, poprawienie kutasa, pomasowanie. Nie musisz patrzeć mu w oczy. Wystarczy że zwrócisz uwagę na to co zrobi w odpowiedzi na taki gest. Czekamy na to jak to się rozwinie!

Ononim 

Wysłany: Wczoraj 21:55   

Myślę, że koledzy dobrze radzą ;) ja jeszcze nie miałem takiej okazji ale czasem ma basenie faktycznie ktoś zerka i ciężko to zinterpretować. Ale dotknięcie sie po penisie i jak druga osoba to samo zrobi znaczy, że ma też ochotę się pobawić, tak mi ktoś tłumaczył. ;)

Odpowiedz do tematu