Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja a rodzeństwo
Autor Wiadomość
dkbb 

Wysłany: Pią 10 Paź, 2025   Masturbacja a rodzeństwo

Czy Wasze rodzeństwo wiedziało albo wie, ze się mastrubujecie?

potrzebny 

Wysłany: Pią 10 Paź, 2025   

Być może nie wiedziało, ale na pewno sie domyślało. Trójka nastolatków, okres dorastania, burza hormonów... każdy na pewno trzepał na boku 😅

czarn 

Wysłany: Pon 13 Paź, 2025   

Mnie raz nakryła siostra.Byłem tak zaabsorbowany " świerszczykiem", że nie usłyszałem jej kroków. Niestety, nie zdążyłem niczego ukryć.Uśmiechnęła się tylko z politowaniem, pokiwała głowa i ..wyszła. Miałem cykora, że poskarży rodzicom ale nie...Czasami tylko ,gdy w czasie rodzinnego oglądania tv pojawiały się jakieś sceny lub poruszany był temat tabu siostra patrzyła na mnie znacząco...Historia! Teraz oboje jesteśmy dorośli i nie wracamy do tematu.

penis.com.pl
tabletki penilarge
betor 

aktualnie konia juz nie bije. co do rodzenstwa - nigdy mnie nie nakrylo, za to ja nakrylem brata. Mozliwe ze sie domysleli, ale co z tego.

seba2000 

Kiedyś kuzyn nocował u mnie i oboje czekaliśmy aż ktoś zaśnie by wiadomo zwalić konia. Mieliśmy po 16/17 lat - Natomiast nikt z nas nie odpuścił, więc powiedział wprost - nie chce budzić nikogo w domu, ale muszę sobie zwalic zapytał się czy nie będzie mi to przeszkadzać, po czym pokazał mi mojego kutasa. Zwaliliśmy sobie wspólnie, do dziś lubimy wspólnie sobie zwalić. Ma żonę i dzieci, a mimo to fajna zabawa zostaje. Typowo po męsku.

toton 

Wysłany: Wto 14 Paź, 2025   

nie przyłapał mnie żaden z braci
ale było blisko
choć pewnie mogą się domyślać

Odpowiedz do tematu