problem |
Autor | Wiadomość |
piotrek84 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 problem |
|
| przegladma tak te forum... hmm... dzs po imprezie (szczesliwego nowego roku - tka przy okazji...) zaczal mnie swedziec moj mauy. no wiaodmo w nocy bylo cos ten teges... no i co sie okazalo mam tak lekko zaczerwieniony zoladz, do teog jest lekka wydzielina i nieprzyjemny zapach, po nacisnieciu zoledzia wyskoczyly takie krwinki... juz kiedys mialem cos podobnego po kochaniu sie z dziewczyna, po jakims czasie po tych objawach zaczelo sie luzszczyc no i w koncu zeszlo. moja dziewczyna miala podobne objawy i teraz rowniez tez je ma... nie wiem cyz to jest jakies chorobko? czy poprostu czasem tka bywa kiedy impreza trwa i roznie to bywa? (dziewczyna ta sama:) ) | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| Wszelkie choroby pojawiające się po stosunku, a zwłaszcza te, w których pojawia się ból, swędzenie czy jakiekolwiek nieprzyjemnie pachnące wydzieliny wymagają niezwłocznej wizyty u lekarza. To że problem za jakiś czas ustąpi nie oznacza wcale, że jest już OK. Wiele chorób wenerycznych (jak np. rzeżączka) po pierwszej widocznej fazie przechodzą w stan utajony i nie dają żadnych widocznych objawów, ale bardzo intensywnie wyniszczają organizm wewnętrznie. Jeśli teraz to olejesz, za jakiś czas może się okazać, że masz np. poważne uszkodzenia mózgu. Lepiej więc nie ryzykuj, tylko pędż do lekarza wenerologa (nie potrzeba skierowania). | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 odp |
|
| Właśnie skoro mówisz że się powtarza to powinieneś pojść do lekarza i rozwiązać to ;] | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|