Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem
Autor Wiadomość
piotrek84

Wysłany: Pon 01 Sty, 2007   problem

przegladma tak te forum... hmm... dzs po imprezie (szczesliwego nowego roku - tka przy okazji...) zaczal mnie swedziec moj mauy. no wiaodmo w nocy bylo cos ten teges... no i co sie okazalo mam tak lekko zaczerwieniony zoladz, do teog jest lekka wydzielina i nieprzyjemny zapach, po nacisnieciu zoledzia wyskoczyly takie krwinki... juz kiedys mialem cos podobnego po kochaniu sie z dziewczyna, po jakims czasie po tych objawach zaczelo sie luzszczyc no i w koncu zeszlo. moja dziewczyna miala podobne objawy i teraz rowniez tez je ma... nie wiem cyz to jest jakies chorobko? czy poprostu czasem tka bywa kiedy impreza trwa i roznie to bywa? (dziewczyna ta sama:) )

adadverts 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   

Wszelkie choroby pojawiające się po stosunku, a zwłaszcza te, w których pojawia się ból, swędzenie czy jakiekolwiek nieprzyjemnie pachnące wydzieliny wymagają niezwłocznej wizyty u lekarza. To że problem za jakiś czas ustąpi nie oznacza wcale, że jest już OK. Wiele chorób wenerycznych (jak np. rzeżączka) po pierwszej widocznej fazie przechodzą w stan utajony i nie dają żadnych widocznych objawów, ale bardzo intensywnie wyniszczają organizm wewnętrznie. Jeśli teraz to olejesz, za jakiś czas może się okazać, że masz np. poważne uszkodzenia mózgu. Lepiej więc nie ryzykuj, tylko pędż do lekarza wenerologa (nie potrzeba skierowania).

Strikerx 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   odp

Właśnie skoro mówisz że się powtarza to powinieneś pojść do lekarza i rozwiązać to ;]

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu