Spotkanie klasowe po latach - jak się ubrać |
Autor | Wiadomość |
wilczek Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 4 | Wysłany: Pią 06 Sty, 2017 Spotkanie klasowe po latach - jak się ubrać |
|
| Hej, niedługo będziemy mieli spotkanie klasowe. Nie widzieliśmy się kilkanaście lat, mamy po 34 lata. Spotkanie będzie w pubie, nie będzie wychowawczyni, ma przyjść dość sporo osób - powyżej 20, tak że będą to też osoby z którymi nie miałem dużego kontaktu w liceum i często będziemy się poznawać na nowo
Pytanie, jak się na takie spotkanie ubrać, przy założeniu, że jest zima.
Nie chcę przesadzić ani w jedną, ani w drugą stronę. To jest nie chcę żeby się okazało, że tylko ja jestem w swetrze a wszyscy inni w garniakach, ani też odwrotnie że ja jako jedyny facet ubiorę się elegancko a wszyscy inni na luzie.
Niestety, nie bardzo mam jak skonsultować z innymi, jak się ubiorą, a nie chcę wyjść na głupka.
Poradźcie coś proszę. | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 06 Sty, 2017 |
|
| Ja bym się ubral tak jak normalnie chodzę ubrany na piwo do pubu, zdecydowanie na luzie. Nie spotykacie sie w kościele, ani na ślubie / pogrzebie.
Miłego spotkania! | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 06 Sty, 2017 |
|
| Przychylam się do zdania kol. DTTPO. Można elegancko się ubrać i bez garniaka. A spotkanie w pubie to nie ślub, ani stypa. Stawiałbym na duży luz.
Pozdrawiam, miłego wieczoru! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Koliber94 Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2016 Posty: 172 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 06 Sty, 2017 |
|
| Ja również doradzam trochę luźniejszy strój, żaden garniak, bo to już uargumentowali koledzy Per Rectum i DTTPO:D Jakiś sweter lub koszula , (ale nie taka biurowa i garniturowa) i do tego jeansy Powiem tak: na luzie ale zarazem elegancko , a ten garniak zostaw w szafie | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 06 Sty, 2017 |
|
| A po co w garniaku ? wystarczy spodnie koszula, jak jest zimno to sweter na to jakiś, który w pubie ściągniesz żeby nie było za gorąco. | |
| |
 |
arkan Wiek: 30 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 82 Skąd: town | Wysłany: Sob 07 Sty, 2017 Re: Spotkanie klasowe po latach - jak się ubrać |
|
| wilczek napisał/a: | Hej, niedługo będziemy mieli spotkanie klasowe. Nie widzieliśmy się kilkanaście lat, mamy po 34 lata. Spotkanie będzie w pubie, nie będzie wychowawczyni, ma przyjść dość sporo osób - powyżej 20, tak że będą to też osoby z którymi nie miałem dużego kontaktu w liceum i często będziemy się poznawać na nowo
Pytanie, jak się na takie spotkanie ubrać, przy założeniu, że jest zima.
Nie chcę przesadzić ani w jedną, ani w drugą stronę. To jest nie chcę żeby się okazało, że tylko ja jestem w swetrze a wszyscy inni w garniakach, ani też odwrotnie że ja jako jedyny facet ubiorę się elegancko a wszyscy inni na luzie.
Niestety, nie bardzo mam jak skonsultować z innymi, jak się ubiorą, a nie chcę wyjść na głupka.
Poradźcie coś proszę. |
Ja bym ubrał jakąś marynarkę luźniejszą, koszula, jeansy i do tego buty nie adidasy tylko
coś w tym stylu
http://ocdn.eu/images/ska...14a25244563.jpg
Nie będzie sztywno ale będzie też elegancko | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 07 Sty, 2017 |
|
| arkan, pamiętaj że jest teraz zima:P w takich butkach z takim poziomem śniegu jaki mamy obecnie to wróżę mokre skarpetki | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 11 Sty, 2017 |
|
| wilczek coś takiego? ale bez psa ?
 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 12 Sty, 2017 |
|
| zbychwawawa, a mi się właśnie wydaje że bez psa to już nie to samo hehe | |
| |
 |
|