Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spotkanie klasowe po latach - jak się ubrać
Autor Wiadomość
wilczek

Wysłany: Pią 06 Sty, 2017   Spotkanie klasowe po latach - jak się ubrać

Hej, niedługo będziemy mieli spotkanie klasowe. Nie widzieliśmy się kilkanaście lat, mamy po 34 lata. Spotkanie będzie w pubie, nie będzie wychowawczyni, ma przyjść dość sporo osób - powyżej 20, tak że będą to też osoby z którymi nie miałem dużego kontaktu w liceum i często będziemy się poznawać na nowo :)

Pytanie, jak się na takie spotkanie ubrać, przy założeniu, że jest zima.

Nie chcę przesadzić ani w jedną, ani w drugą stronę. To jest nie chcę żeby się okazało, że tylko ja jestem w swetrze a wszyscy inni w garniakach, ani też odwrotnie że ja jako jedyny facet ubiorę się elegancko a wszyscy inni na luzie.

Niestety, nie bardzo mam jak skonsultować z innymi, jak się ubiorą, a nie chcę wyjść na głupka.

Poradźcie coś proszę.

DTTPO 

Wysłany: Pią 06 Sty, 2017   

Ja bym się ubral tak jak normalnie chodzę ubrany na piwo do pubu, zdecydowanie na luzie. Nie spotykacie sie w kościele, ani na ślubie / pogrzebie.

Miłego spotkania!

Per Rectum 

Przychylam się do zdania kol. DTTPO. Można elegancko się ubrać i bez garniaka. A spotkanie w pubie to nie ślub, ani stypa. Stawiałbym na duży luz.
Pozdrawiam, miłego wieczoru!

penis.com.pl
tabletki penilarge
Koliber94 

Ja również doradzam trochę luźniejszy strój, żaden garniak, bo to już uargumentowali koledzy Per Rectum i DTTPO:D Jakiś sweter lub koszula , (ale nie taka biurowa i garniturowa) i do tego jeansy :wink: Powiem tak: na luzie ale zarazem elegancko :mrgreen: , a ten garniak zostaw w szafie :wink:

onesa 
onesa

A po co w garniaku ? wystarczy spodnie koszula, jak jest zimno to sweter na to jakiś, który w pubie ściągniesz żeby nie było za gorąco.

arkan 

Wysłany: Sob 07 Sty, 2017   Re: Spotkanie klasowe po latach - jak się ubrać

wilczek napisał/a:
Hej, niedługo będziemy mieli spotkanie klasowe. Nie widzieliśmy się kilkanaście lat, mamy po 34 lata. Spotkanie będzie w pubie, nie będzie wychowawczyni, ma przyjść dość sporo osób - powyżej 20, tak że będą to też osoby z którymi nie miałem dużego kontaktu w liceum i często będziemy się poznawać na nowo :)

Pytanie, jak się na takie spotkanie ubrać, przy założeniu, że jest zima.

Nie chcę przesadzić ani w jedną, ani w drugą stronę. To jest nie chcę żeby się okazało, że tylko ja jestem w swetrze a wszyscy inni w garniakach, ani też odwrotnie że ja jako jedyny facet ubiorę się elegancko a wszyscy inni na luzie.

Niestety, nie bardzo mam jak skonsultować z innymi, jak się ubiorą, a nie chcę wyjść na głupka.

Poradźcie coś proszę.

Ja bym ubrał jakąś marynarkę luźniejszą, koszula, jeansy i do tego buty nie adidasy tylko
coś w tym stylu
http://ocdn.eu/images/ska...14a25244563.jpg
Nie będzie sztywno ale będzie też elegancko :P

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 07 Sty, 2017   

arkan, pamiętaj że jest teraz zima:P w takich butkach z takim poziomem śniegu jaki mamy obecnie to wróżę mokre skarpetki :P

zbychwawawa 

Wysłany: Sro 11 Sty, 2017   

wilczek coś takiego? ale bez psa ? :D

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 12 Sty, 2017   

zbychwawawa, a mi się właśnie wydaje że bez psa to już nie to samo :D hehe

Odpowiedz do tematu