mały penis a seks |
Autor | Wiadomość |
Ruben37 Wiek: 48 Dołączył: 01 Lut 2016 Posty: 4 Skąd: Niemcy | Wysłany: Wto 16 Lut, 2016 mały penis a seks |
|
| Witajcie chłopaki z małymi penisami , Czy moglibyście opowiedzieć o waszych doświadczeniach z kobietami , seks . Chodzi mi ogólnie jakie były reakcje kobiet przed po seksie. Pytam , bo sam mam małego i aż wstyd się przyznać ale moje doświadczenia są jak narazie marne , mam 14cm i w dodatku cieńkiego , kilka dziewczyn po prostu wyśmiało mi się w twarz a inne udawały że wszystko jest ok , ale można było widzieć że są niezadowolone. Teraz mam kompleksy i strach przed stosunkiem że znowu padnę ofiarą pośmiewiska. | |
| |
 |
KVCPER Wiek: 30 Dołączył: 13 Lis 2015 Posty: 13 Skąd: Włocławek | Wysłany: Wto 16 Lut, 2016 |
|
| Musisz wyluzować, to po pierwsze, najważniejsze żeby cieszyć się z seksu i kochać swoje ciało (dziwnie to brzmi, ale tak jest), a jak masz kompleksy to bierz się za ćwiczenia, bo narzekanie jest dla mięczaków Ja osobiście mam 15,5cm. dł. i 12,5cm. obw. (uważam, że może być lepiej, dlatego też wykonuję ćwiczenia, ale nie narzekam), jeszcze nie miałem złych doświadczeń z seksem, zawsze partnerki były zadowolone i chciały więcej może po prostu przesadzasz, a powiedz mi skoro mówisz, że Twój przyjaciel jest cienki to ile dokładnie obwodu posiada? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Długość 14 cm to wcale nie jest tak mało. Ze statystyk jeżeli chodzi o penisy w Polsce - idealna długość wynosi od 13,5 cm do 15 cm.
Dla przykładu panowie z np. Chin, Japonii, Korei i Indii - noszą w spodniach przyrodzenia nie przekraczające 12 cm (od 9,45 cm do 11,58 cm). Porównując te statystyki to Twój penis nie jest mały. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
salvos Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 13 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Pokaż foto, to wszyscy ocenią. Zobaczymy czy masz się czym martwić. | |
| |
 |
bear834 Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 523 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Onesko - masz racje z tym, że i kobiety w azji są inaczej zbudowane - niższe, chudsze itd od np. Polek
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.
to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby się czuła gdybyś tak śmiał się np. z jej ciała, wielkości piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym względem faceci chyba są wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok, | |
| |
 |
salvos Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 13 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Kup sobie pompkę i po problemie. Jak sobie napompujesz to będzie wielki jak kiełbasa krakowska. | |
| |
 |
Krzysztofff Dołączył: 26 Lip 2014 Posty: 167 Skąd: slask | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Przepraszam , ale takie posty piszą tylko trole, albo osoby bardzo mało doświadczone, mające wypaczone myślenie o średnim członku, wychowane na stronkach xxx.
Sam fakt , że ktoś pisze , że kilka dziewczyn go już wyśmiało, jest praktycznie nierealne, niemożliwe.
Teksty typu " ja też mam małego , bo 15,5 " są dla mnie śmieszne, bo to jest wymiar zupełnie średni. | |
| |
 |
desktop Dołączył: 08 Sty 2016 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Jest możliwe, że dziewczyna wyśmiała rozmiar członka, ale na ogół robią to podczas kłótni lub po rozstaniu by dopiec | |
| |
 |
Krzysztofff Dołączył: 26 Lip 2014 Posty: 167 Skąd: slask | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| desktop napisał/a: | Jest możliwe, że dziewczyna wyśmiała rozmiar członka, ale na ogół robią to podczas kłótni lub po rozstaniu by dopiec |
Raczej po rozstaniu, aby dopiec, jest możliwe, ale takie coś się rzadko zdarza.
Jak ktoś pisze , że miał taką sytuację już kilka razy, i że wyśmiały mu się w twarz, to najprawdopodobniej ściema, i kłamstwo.
A 14 cm , to bardzo powszechny rozmiar, być może, że z 1 cm poniżej średniej , ale nie jest o jakiś mały członek. | |
| |
 |
desktop Dołączył: 08 Sty 2016 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Ja miałem dawno temu dziewczynę, która na starcie zmierzyła członka palcami i zaczęła porównywać rozmiary z innymi w tym i z tymi co pokazywała jej koleżanka na zdjęciach i liczyć "no to będzie nr 3..., a nie numer 5....". Ale teraz jest już doświadczona i na takie głupoty nie zwraca uwagi. Takie zachowanie dla zieleninek może być wręcz typowe. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 18 Lut, 2016 |
|
| desktop napisał/a: | Jest możliwe, że dziewczyna wyśmiała rozmiar członka, ale na ogół robią to podczas kłótni lub po rozstaniu by dopiec |
Oj nie każda jest taka okrutna. | |
| |
 |
arkan Wiek: 30 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 82 Skąd: town | Wysłany: Sob 20 Lut, 2016 |
|
| bear834 napisał/a: | Onesko - masz racje z tym, że i kobiety w azji są inaczej zbudowane - niższe, chudsze itd od np. Polek
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.
to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby się czuła gdybyś tak śmiał się np. z jej ciała, wielkości piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym względem faceci chyba są wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok, |
Kobiety w azji mają większe i luźniejsze pochwy, a jakoś panowie z mniejszymi przyrodzeniami dają radę | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 20 Lut, 2016 |
|
| arkan napisał/a: | Kobiety w azji mają większe i luźniejsze pochwy, a jakoś panowie z mniejszymi przyrodzeniami dają radę |
A skąd masz takie informacje? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|