Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     mały penis a seks
Autor Wiadomość
Ruben37 

Wysłany: Wto 16 Lut, 2016   mały penis a seks

Witajcie chłopaki z małymi penisami , Czy moglibyście opowiedzieć o waszych doświadczeniach z kobietami , seks . Chodzi mi ogólnie jakie były reakcje kobiet przed po seksie. Pytam , bo sam mam małego i aż wstyd się przyznać ale moje doświadczenia są jak narazie marne , mam 14cm i w dodatku cieńkiego , kilka dziewczyn po prostu wyśmiało mi się w twarz a inne udawały że wszystko jest ok , ale można było widzieć że są niezadowolone. Teraz mam kompleksy i strach przed stosunkiem że znowu padnę ofiarą pośmiewiska.

KVCPER 

Wysłany: Wto 16 Lut, 2016   

Musisz wyluzować, to po pierwsze, najważniejsze żeby cieszyć się z seksu i kochać swoje ciało (dziwnie to brzmi, ale tak jest), a jak masz kompleksy to bierz się za ćwiczenia, bo narzekanie jest dla mięczaków :D Ja osobiście mam 15,5cm. dł. i 12,5cm. obw. (uważam, że może być lepiej, dlatego też wykonuję ćwiczenia, ale nie narzekam), jeszcze nie miałem złych doświadczeń z seksem, zawsze partnerki były zadowolone i chciały więcej :D może po prostu przesadzasz, a powiedz mi skoro mówisz, że Twój przyjaciel jest cienki to ile dokładnie obwodu posiada?

onesa 
onesa

Wysłany: Sro 17 Lut, 2016   

Długość 14 cm to wcale nie jest tak mało. Ze statystyk jeżeli chodzi o penisy w Polsce - idealna długość wynosi od 13,5 cm do 15 cm.
Dla przykładu panowie z np. Chin, Japonii, Korei i Indii - noszą w spodniach przyrodzenia nie przekraczające 12 cm (od 9,45 cm do 11,58 cm). Porównując te statystyki to Twój penis nie jest mały.

penis.com.pl
tabletki penilarge
salvos 

Pokaż foto, to wszyscy ocenią. Zobaczymy czy masz się czym martwić.

bear834 

Onesko - masz racje z tym, że i kobiety w azji są inaczej zbudowane - niższe, chudsze itd od np. Polek ;)
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.

to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby się czuła gdybyś tak śmiał się np. z jej ciała, wielkości piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym względem faceci chyba są wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok,

salvos 

Kup sobie pompkę i po problemie. Jak sobie napompujesz to będzie wielki jak kiełbasa krakowska.

Krzysztofff 

Przepraszam , ale takie posty piszą tylko trole, albo osoby bardzo mało doświadczone, mające wypaczone myślenie o średnim członku, wychowane na stronkach xxx.
Sam fakt , że ktoś pisze , że kilka dziewczyn go już wyśmiało, jest praktycznie nierealne, niemożliwe.
Teksty typu " ja też mam małego , bo 15,5 " są dla mnie śmieszne, bo to jest wymiar zupełnie średni.

desktop 

Jest możliwe, że dziewczyna wyśmiała rozmiar członka, ale na ogół robią to podczas kłótni lub po rozstaniu by dopiec :twisted:

Krzysztofff 

desktop napisał/a:
Jest możliwe, że dziewczyna wyśmiała rozmiar członka, ale na ogół robią to podczas kłótni lub po rozstaniu by dopiec :twisted:

Raczej po rozstaniu, aby dopiec, jest możliwe, ale takie coś się rzadko zdarza.
Jak ktoś pisze , że miał taką sytuację już kilka razy, i że wyśmiały mu się w twarz, to najprawdopodobniej ściema, i kłamstwo.
A 14 cm , to bardzo powszechny rozmiar, być może, że z 1 cm poniżej średniej , ale nie jest o jakiś mały członek.

desktop 

Ja miałem dawno temu dziewczynę, która na starcie zmierzyła członka palcami i zaczęła porównywać rozmiary z innymi w tym i z tymi co pokazywała jej koleżanka na zdjęciach i liczyć "no to będzie nr 3..., a nie numer 5....". Ale teraz jest już doświadczona i na takie głupoty nie zwraca uwagi. Takie zachowanie dla zieleninek może być wręcz typowe.

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 18 Lut, 2016   

desktop napisał/a:

Oj nie każda jest taka okrutna.

arkan 

Wysłany: Sob 20 Lut, 2016   

bear834 napisał/a:
Onesko - masz racje z tym, że i kobiety w azji są inaczej zbudowane - niższe, chudsze itd od np. Polek ;)
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.

to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby się czuła gdybyś tak śmiał się np. z jej ciała, wielkości piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym względem faceci chyba są wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok,

Kobiety w azji mają większe i luźniejsze pochwy, a jakoś panowie z mniejszymi przyrodzeniami dają radę :)

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 20 Lut, 2016   

arkan napisał/a:
Kobiety w azji mają większe i luźniejsze pochwy, a jakoś panowie z mniejszymi przyrodzeniami dają radę :)

A skąd masz takie informacje?

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu