Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     [DKDP] Dyskusyjny klub dużego penisa ;)
Autor Wiadomość
newuser3 

Wysłany: Nie 10 Maj, 2015   [DKDP] Dyskusyjny klub dużego penisa ;)

W wątku Dużeberło wywiązała się ciekawa dyskusja na temat dużych penisów. Aby nie śmiecić chłopakowi tematu proponuje przenieść dyskujse tutaj;)

MałyPotworek 

Wysłany: Nie 10 Maj, 2015   

Coś w ostatnim czasie nasze forum bardzo ożyło :)

newuser3 

i bardzo dobrze:)
zobacz forum które polecał Berlo -pegym, tam jest dopiero ruch w interesie. Moglibysmy tutaj sporo podobnych tematów pociągnąć:)

tak przy okazji to Berło, dzięki za robotę którą robisz - założyłeś kilka nowych interesujących tematów, fajnie że jest ktoś kto lata po zagranicznych forach i wstawia tutaj interesujące nowinki

penis.com.pl
viamax
MałyPotworek 

To właśnie DużeBerło penis.com.pl tak odświeżył :)

redman32 

Duże penisy wszystkich krajów łączcie się :)

DuzeBerlo 

Przybyłem :)
Cieszę się panowie, że ktoś czyta to co piszę. Fakt, faktem dużo ludzi tu nie pisze, ale jest jakaś tam mała, aktywna grupka i tego się trzymajmy.

To przy okazji mam pytanko do bardziej doświadczonych w manewrach łóżkowych, posiadaczy okazałych sprzętów. Jakie pozycję polecacie, żeby krzyczała z rozkoszy, a nie z bólu?
http://www.penis.com.pl/f...p?p=84450#84450

newuser3 

jak jesteś silnym facetem a laska nei za ciężka to możesz spróbować na stojąco - bierzesz kobiete w ramiona i nasadzasz na kutasa;) przy dużym penisie nie ma obaw że wypadnie podczas manewrów;)
do tego na leżąco pozycja boczna i wszystkie odmiany na jeźdzca gdzie laska kontroluje głębokość penetracji (sama się dopasuje jak jej najlepiej;)

możesz jeszcze spróbować dość ctrudnej do wykonania opcji - kładziesz się na plecach i dajesz nogi za głowe. Tyłek wypięty do góry a Penis pionowo w góre i laska tyłem Cię ujeżdza - wrażenia gwarantowane;)

najtrudniejsza opcja to tzw. odwrotny piesek - laska tradycyjnie klęczy jak do pieska - ty dokładnie tak samo tylko tyłkiem do niej i wyginasz penisatak żeby wystawał w jej kierunku (na 100%erekcji cięzkie do zrobienia, musi być lekko miękki), wkładasz w cipke i jedziecie uderzając pośladkami o siebie - laski spazmow dostaja przy tym;)

DuzeBerlo 

Będę testował :) choć obecnie nie mam z kim :( Dobra jest jeszcze taka opcja, że ona leży na plecach z nogami szeroko i może kontrolować głębokość oddychając się np. od ściany. Nie polecam wszelkich wariacji typu nogi na ramionach, bo wtedy się zbyt ciaaaaasno.

[ Dodano: Sob 16 Maj, 2015 ]
Dosyć ciekawą dyskusję zaczęliśmy w moim temacie, a tu umarło. Do klawiatur!

redman32 

Wysłany: Nie 24 Maj, 2015   

DuzeBerlo napisał/a:
To przy okazji mam pytanko do bardziej doświadczonych w manewrach łóżkowych, posiadaczy okazałych sprzętów. Jakie pozycję polecacie, żeby krzyczała z rozkoszy, a nie z bólu?

Dobrze jest najpierw laskę wylizać, żeby się porządnie nawilżyła i dopiero wtedy pakować kutasa. Fajnie jest na jeźdźca - wszystkie moje kobiety wtedy pomieściły go całego w cipkę!!! Co klasycznie czasami nie wychodzi.

Tu jest parę pozycji godnych uwagi, ale jest też sporo cyrkowej akrobatyki :)
http://www.ofeminin.pl/se...cje-d50292.html

DuzeBerlo 

Wysłany: Sob 27 Cze, 2015   

Odświeżę, trochę tutaj. Taki fajny wątek, a kompletna cisza, więc zarzucę temacik. Czujecie czasami innych ludzi (z naciskiem na dziewczyn) na swoim kroczu / sprzęcie? Oczywiście mówię o sytuacjach codziennych, a nie seksie.
Mi zdarza się całkiem często... Opiszę sytuacje, która mi się powtarza :) Jestem wielkim fanatykiem wszelkich form kolarstwa. Na pewno kojarzycie dopasowane kolarskie spodenki? W moim przypadku w tych spodenkach bardziej widać mi to penisa niż ja podczas wzwodu w jeansach. Nie raz, nie dwa będąc na to przykład w sklepie po jakiegoś batonika czy banana widziałem jak kasjerka wpatrywała się w to miejsce. Całkiem fajne uczucie :) Ja nie pozostaje dłużny i lustruje jej biust :)

Macie jakieś podobne sytuacje?

MałyPotworek 

Tak, podczas lekcji WF w szatniach :D Często ktoś mi tam spojrzy ;)

redman32 

Kiedyś z koleżanką poszedłem nad rzeką obalić browarka, a że miałem bardzo którkie spodenki i bokserki, a ona była całkiem sexy, duży biust i jeszcze większy dekolt, to mój przyjaciel wyszedł nogawką :) laska trochę się zdziwiła, ale potem chętnie się nim pobawiła :)

DuzeBerlo 

Niedawno miałem okazję być na plaży naturystów (dosyć znana, okolice Olsztyna). Ogólnie ludzie w takich miejscach, nie są typami ciekawskich podglądaczy, ale miałem całkiem ciekawą sytuacje. Po jakiejś godzince smażenia się postanowiłem, że ruszę się i odejdę plaże. Przechodząc zauważyłem jak kobieta plus minus 40 lat trąciła koleżankę i wskazała na mnie :) Ja odwróciłem się i się uśmiechnąłem, one szybko opadły na ręczniki :) .

penis.com.pl
penilarge krem
redman32 

jak z takim kutasem paradujesz to się nie dziw :P

MałyPotworek 

Bały się, że pyton zaatakuje :lol:

Odpowiedz do tematu