[DKDP] Dyskusyjny klub dużego penisa ;) |
Autor | Wiadomość |
newuser3 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 55 Skąd: gdfg | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 [DKDP] Dyskusyjny klub dużego penisa ;) |
|
| W wątku Dużeberło wywiązała się ciekawa dyskusja na temat dużych penisów. Aby nie śmiecić chłopakowi tematu proponuje przenieść dyskujse tutaj;) | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| Coś w ostatnim czasie nasze forum bardzo ożyło | |
| |
 |
newuser3 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 55 Skąd: gdfg | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| i bardzo dobrze:)
zobacz forum które polecał Berlo -pegym, tam jest dopiero ruch w interesie. Moglibysmy tutaj sporo podobnych tematów pociągnąć:)
tak przy okazji to Berło, dzięki za robotę którą robisz - założyłeś kilka nowych interesujących tematów, fajnie że jest ktoś kto lata po zagranicznych forach i wstawia tutaj interesujące nowinki | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| To właśnie DużeBerło penis.com.pl tak odświeżył | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| Duże penisy wszystkich krajów łączcie się | |
| |
 |
DuzeBerlo 
Dołączył: 03 Kwi 2015 Posty: 135 Skąd: Z Polski | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| Przybyłem
Cieszę się panowie, że ktoś czyta to co piszę. Fakt, faktem dużo ludzi tu nie pisze, ale jest jakaś tam mała, aktywna grupka i tego się trzymajmy.
To przy okazji mam pytanko do bardziej doświadczonych w manewrach łóżkowych, posiadaczy okazałych sprzętów. Jakie pozycję polecacie, żeby krzyczała z rozkoszy, a nie z bólu? | _________________ A może herbatki na erekcję?
http://www.penis.com.pl/f...p?p=84450#84450 | |
| |
 |
newuser3 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 55 Skąd: gdfg | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| jak jesteś silnym facetem a laska nei za ciężka to możesz spróbować na stojąco - bierzesz kobiete w ramiona i nasadzasz na kutasa;) przy dużym penisie nie ma obaw że wypadnie podczas manewrów;)
do tego na leżąco pozycja boczna i wszystkie odmiany na jeźdzca gdzie laska kontroluje głębokość penetracji (sama się dopasuje jak jej najlepiej;)
możesz jeszcze spróbować dość ctrudnej do wykonania opcji - kładziesz się na plecach i dajesz nogi za głowe. Tyłek wypięty do góry a Penis pionowo w góre i laska tyłem Cię ujeżdza - wrażenia gwarantowane;)
najtrudniejsza opcja to tzw. odwrotny piesek - laska tradycyjnie klęczy jak do pieska - ty dokładnie tak samo tylko tyłkiem do niej i wyginasz penisatak żeby wystawał w jej kierunku (na 100%erekcji cięzkie do zrobienia, musi być lekko miękki), wkładasz w cipke i jedziecie uderzając pośladkami o siebie - laski spazmow dostaja przy tym;) | |
| |
 |
DuzeBerlo 
Dołączył: 03 Kwi 2015 Posty: 135 Skąd: Z Polski | Wysłany: Nie 10 Maj, 2015 |
|
| Będę testował choć obecnie nie mam z kim Dobra jest jeszcze taka opcja, że ona leży na plecach z nogami szeroko i może kontrolować głębokość oddychając się np. od ściany. Nie polecam wszelkich wariacji typu nogi na ramionach, bo wtedy się zbyt ciaaaaasno.
[ Dodano: Sob 16 Maj, 2015 ]
Dosyć ciekawą dyskusję zaczęliśmy w moim temacie, a tu umarło. Do klawiatur! | _________________ A może herbatki na erekcję?
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 24 Maj, 2015 |
|
| DuzeBerlo napisał/a: | To przy okazji mam pytanko do bardziej doświadczonych w manewrach łóżkowych, posiadaczy okazałych sprzętów. Jakie pozycję polecacie, żeby krzyczała z rozkoszy, a nie z bólu? |
Dobrze jest najpierw laskę wylizać, żeby się porządnie nawilżyła i dopiero wtedy pakować kutasa. Fajnie jest na jeźdźca - wszystkie moje kobiety wtedy pomieściły go całego w cipkę!!! Co klasycznie czasami nie wychodzi.
Tu jest parę pozycji godnych uwagi, ale jest też sporo cyrkowej akrobatyki
http://www.ofeminin.pl/se...cje-d50292.html | |
| |
 |
DuzeBerlo 
Dołączył: 03 Kwi 2015 Posty: 135 Skąd: Z Polski | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Odświeżę, trochę tutaj. Taki fajny wątek, a kompletna cisza, więc zarzucę temacik. Czujecie czasami innych ludzi (z naciskiem na dziewczyn) na swoim kroczu / sprzęcie? Oczywiście mówię o sytuacjach codziennych, a nie seksie.
Mi zdarza się całkiem często... Opiszę sytuacje, która mi się powtarza Jestem wielkim fanatykiem wszelkich form kolarstwa. Na pewno kojarzycie dopasowane kolarskie spodenki? W moim przypadku w tych spodenkach bardziej widać mi to penisa niż ja podczas wzwodu w jeansach. Nie raz, nie dwa będąc na to przykład w sklepie po jakiegoś batonika czy banana widziałem jak kasjerka wpatrywała się w to miejsce. Całkiem fajne uczucie Ja nie pozostaje dłużny i lustruje jej biust
Macie jakieś podobne sytuacje? | _________________ A może herbatki na erekcję?
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Tak, podczas lekcji WF w szatniach Często ktoś mi tam spojrzy | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Kiedyś z koleżanką poszedłem nad rzeką obalić browarka, a że miałem bardzo którkie spodenki i bokserki, a ona była całkiem sexy, duży biust i jeszcze większy dekolt, to mój przyjaciel wyszedł nogawką laska trochę się zdziwiła, ale potem chętnie się nim pobawiła | |
| |
 |
DuzeBerlo 
Dołączył: 03 Kwi 2015 Posty: 135 Skąd: Z Polski | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Niedawno miałem okazję być na plaży naturystów (dosyć znana, okolice Olsztyna). Ogólnie ludzie w takich miejscach, nie są typami ciekawskich podglądaczy, ale miałem całkiem ciekawą sytuacje. Po jakiejś godzince smażenia się postanowiłem, że ruszę się i odejdę plaże. Przechodząc zauważyłem jak kobieta plus minus 40 lat trąciła koleżankę i wskazała na mnie Ja odwróciłem się i się uśmiechnąłem, one szybko opadły na ręczniki . | _________________ A może herbatki na erekcję?
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| jak z takim kutasem paradujesz to się nie dziw | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Bały się, że pyton zaatakuje | |
| |
 |
|