Bąble jak po ugryzieniu komara |
Autor | Wiadomość |
l24po12 Dołączył: 25 Gru 2014 Posty: 2 Skąd: GRRR | Wysłany: Czw 25 Gru, 2014 Bąble jak po ugryzieniu komara |
|
| Witam, mam pewien problem. Zauważyłem że na moim penisie znajduje się pare bąbli które wyglądaja jak po ugryzieniu komara. Na tych bąblach zauwazyłem czerwona krostke. Przed zauwazeniem tych zmian , mialem zmiany na dloniach i swiad na calym ciele. Byłem u lekarza powiedział mi że na swierzba to nie wyglada lecz na allergie. Przepisal mi taka masc na spirytusie, ale niestety nazwy nie pamietam i tabletki na allergie. Krostki poznikaly , swiad nie ustal, swedzi mnie najbardziej w nocy lecz te plamki na dloniach sie pochowały. Czy ktoś wie co to mogą być za bąble na moim penisie i czy są one groźne ? Proszę o szybką odpowiedź wrazie czego mogę wstawić zdjęcia tylko proszę mnie poinformowac. | |
| |
 |
Flinston Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 76 Skąd: śląskie | Wysłany: Pią 26 Gru, 2014 |
|
| Spróbuj znaleźć to co spowodowało alergię- jakiś zapachowy żel do mycia, mydło, proszek do prania, płyn do płukania tkanin i spróbuj je wyeliminować.
Może używałeś ostatnio prezerwatyw (uczulenie na lateks, lubrykant)? | |
| |
 |
l24po12 Dołączył: 25 Gru 2014 Posty: 2 Skąd: GRRR | Wysłany: Pią 26 Gru, 2014 |
|
| Prezerwatywy uzywalem z miesiac temu jak nie lepiej ;/ Ale to nic poważnego tak ? Mam się obawiać czy tez nie ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|