Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bąble jak po ugryzieniu komara
Autor Wiadomość
l24po12 

Wysłany: Czw 25 Gru, 2014   Bąble jak po ugryzieniu komara

Witam, mam pewien problem. Zauważyłem że na moim penisie znajduje się pare bąbli które wyglądaja jak po ugryzieniu komara. Na tych bąblach zauwazyłem czerwona krostke. Przed zauwazeniem tych zmian , mialem zmiany na dloniach i swiad na calym ciele. Byłem u lekarza powiedział mi że na swierzba to nie wyglada lecz na allergie. Przepisal mi taka masc na spirytusie, ale niestety nazwy nie pamietam i tabletki na allergie. Krostki poznikaly , swiad nie ustal, swedzi mnie najbardziej w nocy lecz te plamki na dloniach sie pochowały. Czy ktoś wie co to mogą być za bąble na moim penisie i czy są one groźne ? Proszę o szybką odpowiedź wrazie czego mogę wstawić zdjęcia tylko proszę mnie poinformowac.

Flinston 

Wysłany: Pią 26 Gru, 2014   

Spróbuj znaleźć to co spowodowało alergię- jakiś zapachowy żel do mycia, mydło, proszek do prania, płyn do płukania tkanin i spróbuj je wyeliminować.
Może używałeś ostatnio prezerwatyw (uczulenie na lateks, lubrykant)?

l24po12 

Wysłany: Pią 26 Gru, 2014   

Prezerwatywy uzywalem z miesiac temu jak nie lepiej ;/ Ale to nic poważnego tak ? Mam się obawiać czy tez nie ?

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu