Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wspólna zabawa Gdańsk
Autor Wiadomość
SJ11 

Wysłany: Sob 22 Lis, 2014   Wspólna zabawa Gdańsk

Hej!
Czy byłby ktoś chętny na wspólną masturbację, najlepiej w Trójmieście? Może chciałbym spróbować czegoś więcej, przez ciekawość...

xxxy
[Usunięty]

Wysłany: Sob 22 Lis, 2014   

Ja pie.rdole, jakbym był z Trójmiasta to umówiłbym bym się z tOBĄ tylko po to żeby ci powybijac wszystkie zęby i skopac krocze, chociaż te drugie może nie bo kto wie ... Takich wykrętów jak tY pewnie to podnieca

Dawid159 

Wysłany: Nie 23 Lis, 2014   

JA pieprze! To forum powstało dla facetów którzy mają jakiś problem z swoim sprzętem lub po prostu chcą się czegoś dowiedzieć. TO FORUM NIE SŁUŻY DO UMAWIANIA SIĘ NA JAKIEŚ ... SCHADZKI !

penis.com.pl
penilarge krem
kadeon 

DOKŁADNIE TEŻ MNIE TO JUŻ wk... NA TYM FORUM BO TRACI ONO SWÓJ SENS SAME SCHADZKI I UMAWIANIE SIĘ HOMOSEKSUALISTÓW CHOĆ NIC PRZECIWKO WAM NIE MAM ALE KUR... TO FORUM NIE JEST OD TEGO!, OPANUJCIE SIĘ!. DO TEGO ADMINISTRACJI NIE MA I DZIECI PISZA NA TYM FORUM CHWALĄC SIĘ WIADOMO CZYM JA SIĘ PYTAM GDZIE ADMINISTRACJA!.

TO FORUM JEST O POWIĘKSZANIU CZŁONKA I O PROBLEMACH ZWIĄZANYCH Z TYM TEMATEM A NIE O PEDALSTWIE!.

legolas1 

kadeon napisał/a:
TO FORUM JEST O POWIĘKSZANIU CZŁONKA I O PROBLEMACH ZWIĄZANYCH Z TYM TEMATEM A NIE O PEDALSTWIE!.

nie jest to prawdą. na forum jest nawet kategoria - orientacje seksualne!

proponuję również trochę przytemperować poziom dyskusji. krzykiem i obrażaniem nigdzie się nie dojdzie. dyskusja jest jak najbardziej wskazana ale zachowajmy jakiś poziom.

kadeon 

Ja Cie rozumie to niech piszą w odpowiednich tematach a nie byle gdzie a administracji nic nie robi. Trochę się uniosłem przepraszam.

Rato 

Wysłany: Pon 24 Lis, 2014   

xxxy napisał/a:
No ja pier.dole, jestem homofobem i już, ale się z tym nie obnosze wszem i wobec, więc i wy to uszanujcie i nie wypisujcie jak to byście komuś possali albo zwalili ...

Zaprzeczasz sam sobie. Gdzie widzę Twoje posty, to siejesz wyłącznie ferment i nienawiść. Poziom wypowiedzi (jakikolwiek) jest dla Ciebie obcy i nie wiem czy wiesz, ale nikt Ci nie każe korzystać z tego portalu.
Fakt - na forum ostatnio za dużo tym podobnych tematów, lecz powinno to być kontrolowane przez moderatorów/administratorów, a nie wulgaryzmami i obelgami ze strony użytkowników.
Miejcie odrobinę poszanowania do drugiego człowieka i co najważniejsze - jeśli już wyrażacie opinię na czyiś/na jakiś temat, to róbcie to z kulturą (chociażby minimalną).

bartas77 

głupota

Dawid159 

TOLERANCJA NIE OZNACZA AKCEPTACJI !!

Wy ludzie nie rozumiecie, że jeżeli będziecie przechodzić obojętnie obok choćby takich zaproszen 14-16 letnich chłopców (wiadomo na co), to oni będą to uznawać za całkowicie normalne?

onesa 
onesa

Każdy sobie może pisać to na co ma ochotę , nie obrażając innych .

fiut69 

Wysłany: Czw 27 Lis, 2014   

Do homoseksualistó nic nie mam ale afiszowanie siętym mnie wkurwai

Odpowiedz do tematu