Wspólna zabawa Gdańsk |
Autor | Wiadomość |
SJ11 Dołączył: 16 Lip 2014 Posty: 8 Skąd: Grodzisk Mazowiecki | Wysłany: Sob 22 Lis, 2014 Wspólna zabawa Gdańsk |
|
| Hej!
Czy byłby ktoś chętny na wspólną masturbację, najlepiej w Trójmieście? Może chciałbym spróbować czegoś więcej, przez ciekawość... | |
| |
 |
xxxy [Usunięty] | Wysłany: Sob 22 Lis, 2014 |
|
| Ja pie.rdole, jakbym był z Trójmiasta to umówiłbym bym się z tOBĄ tylko po to żeby ci powybijac wszystkie zęby i skopac krocze, chociaż te drugie może nie bo kto wie ... Takich wykrętów jak tY pewnie to podnieca | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 23 Lis, 2014 |
|
| JA pieprze! To forum powstało dla facetów którzy mają jakiś problem z swoim sprzętem lub po prostu chcą się czegoś dowiedzieć. TO FORUM NIE SŁUŻY DO UMAWIANIA SIĘ NA JAKIEŚ ... SCHADZKI ! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Nie 23 Lis, 2014 |
|
| DOKŁADNIE TEŻ MNIE TO JUŻ wk... NA TYM FORUM BO TRACI ONO SWÓJ SENS SAME SCHADZKI I UMAWIANIE SIĘ HOMOSEKSUALISTÓW CHOĆ NIC PRZECIWKO WAM NIE MAM ALE KUR... TO FORUM NIE JEST OD TEGO!, OPANUJCIE SIĘ!. DO TEGO ADMINISTRACJI NIE MA I DZIECI PISZA NA TYM FORUM CHWALĄC SIĘ WIADOMO CZYM JA SIĘ PYTAM GDZIE ADMINISTRACJA!.
TO FORUM JEST O POWIĘKSZANIU CZŁONKA I O PROBLEMACH ZWIĄZANYCH Z TYM TEMATEM A NIE O PEDALSTWIE!. | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 23 Lis, 2014 |
|
| kadeon napisał/a: | TO FORUM JEST O POWIĘKSZANIU CZŁONKA I O PROBLEMACH ZWIĄZANYCH Z TYM TEMATEM A NIE O PEDALSTWIE!. |
nie jest to prawdą. na forum jest nawet kategoria - orientacje seksualne!
proponuję również trochę przytemperować poziom dyskusji. krzykiem i obrażaniem nigdzie się nie dojdzie. dyskusja jest jak najbardziej wskazana ale zachowajmy jakiś poziom. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | |
| |
 |
Rato Wiek: 30 Dołączył: 26 Cze 2014 Posty: 5 Skąd: okolice Katowic | Wysłany: Pon 24 Lis, 2014 |
|
| xxxy napisał/a: | No ja pier.dole, jestem homofobem i już, ale się z tym nie obnosze wszem i wobec, więc i wy to uszanujcie i nie wypisujcie jak to byście komuś possali albo zwalili ... |
Zaprzeczasz sam sobie. Gdzie widzę Twoje posty, to siejesz wyłącznie ferment i nienawiść. Poziom wypowiedzi (jakikolwiek) jest dla Ciebie obcy i nie wiem czy wiesz, ale nikt Ci nie każe korzystać z tego portalu.
Fakt - na forum ostatnio za dużo tym podobnych tematów, lecz powinno to być kontrolowane przez moderatorów/administratorów, a nie wulgaryzmami i obelgami ze strony użytkowników.
Miejcie odrobinę poszanowania do drugiego człowieka i co najważniejsze - jeśli już wyrażacie opinię na czyiś/na jakiś temat, to róbcie to z kulturą (chociażby minimalną). | |
| |
 |
bartas77 Dołączył: 12 Lip 2013 Posty: 19 Skąd: polska | Wysłany: Pon 24 Lis, 2014 |
|
| głupota | | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 24 Lis, 2014 |
|
| TOLERANCJA NIE OZNACZA AKCEPTACJI !!
Wy ludzie nie rozumiecie, że jeżeli będziecie przechodzić obojętnie obok choćby takich zaproszen 14-16 letnich chłopców (wiadomo na co), to oni będą to uznawać za całkowicie normalne? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5642 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Lis, 2014 |
|
| Każdy sobie może pisać to na co ma ochotę , nie obrażając innych . | |
| |
 |
fiut69 Wiek: 33 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 132 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 27 Lis, 2014 |
|
| Do homoseksualistó nic nie mam ale afiszowanie siętym mnie wkurwai | |
| |
 |
|