Prysznic po WF - problem | Autor | Wiadomość | Koleś678 Dołączył: 28 Wrz 2013 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013 Prysznic po WF - problem |
|
| Witam,
mam pewien problem. Otóż od początku września chodzę do nowego liceum. Po WF są prysznice. Z lekcji na lekcje coraz więcej osób z klasy się kąpie - oczywiście nago. Mój problem polega na tym, że nie wiem dlaczego ale na samą myśl o rozebraniu się przy nich dostaje erekcji. (Może dlatego, że od zawsze jestem wychowywany, tak, że się strasznie wstydzę każdego praktycznie). Zaznaczam, że NIE JESTEM gejem ani nic takiego.
Nie wiem jak mogę to opanować i co zrobić, aby mi nie stanął gdy się rozbiorę. Może są jakieś metody albo leki, które zapobiegają erekcji? Parę razy bym wziął, a potem by mi wstyd minął i bym nie przejmował się tym wszystkim aż tak. Bym się przyzwyczaił to tego, że koledzy mnie widzą nago itp.
Albo jakieś "domowe metody" zapobiegające erekcji? Bardzo Was proszę o pomoc i liczę na to | | | |  | Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 |
|
| Możesz sobie "strzepać" przed prysznicem w WC. Masz wtedy od strzepania jakiś kwadrans zanim znów stanie
Jednak to metoda na krótką metę, lepiej właz ze stojącą parówką, i jak ktoś zwróci ci uwagę ze Ci stoi powiedz, a co, g... jesteś ze mi się gapisz - w trymiga skończą się śmiać. | _________________ TereFere. | | | |  | maje Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 134 Skąd: Jawor | Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 |
|
| Koleś678, przełam się i spróbuj. Wydaje mi się, że stres spowoduje, że ci nei stanie. Jeżeli już to się lekko furknie. Pełnego wzwodu chyba nie musisz sie obawiac. Spróbuj i napisz jak poszło. | | | |  | penis.com.pl | |  | lapi Dołączył: 25 Kwi 2014 Posty: 2 Skąd: szczecin | Wysłany: Nie 18 Maj, 2014 |
|
| Ja też tak miałem. Tylko jeszcze w gimnazjum, WF-ista zaproponował po którychś zajęciach na basenie bym zaczął trenować pływanie. Przez jakiś czas na treningach ja kąpałem się w kąpielówkach, przebierałem się w kabinie. Ale gdzieś pół roku póżniej miałem jechać na zawody wręczyła torbę sportową z "wyposażeniem" dres, ręcznik, kąpielówki klapki. Wszystko nowe firmowe ale zonk - kąpielówki bardzo małe i do tego białe. I tekst który usłyszałem, że lepiej pływacy wyglądają jak się wydepilują bo spod kąpielówek łoniaków nie będzie widać. I nie dość że pierwszy raz nago to jeszcze na łyso - ale przeżyłem. | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|