Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Prysznic po WF - problem
Autor Wiadomość
Koleś678 

Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013   Prysznic po WF - problem

Witam,
mam pewien problem. Otóż od początku września chodzę do nowego liceum. Po WF są prysznice. Z lekcji na lekcje coraz więcej osób z klasy się kąpie - oczywiście nago. Mój problem polega na tym, że nie wiem dlaczego ale na samą myśl o rozebraniu się przy nich dostaje erekcji. (Może dlatego, że od zawsze jestem wychowywany, tak, że się strasznie wstydzę każdego praktycznie). Zaznaczam, że NIE JESTEM gejem ani nic takiego.
Nie wiem jak mogę to opanować i co zrobić, aby mi nie stanął gdy się rozbiorę. Może są jakieś metody albo leki, które zapobiegają erekcji? Parę razy bym wziął, a potem by mi wstyd minął i bym nie przejmował się tym wszystkim aż tak. Bym się przyzwyczaił to tego, że koledzy mnie widzą nago itp.
Albo jakieś "domowe metody" zapobiegające erekcji? Bardzo Was proszę o pomoc i liczę na to :)

Shnitzel 

Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013   

Możesz sobie "strzepać" przed prysznicem w WC. Masz wtedy od strzepania jakiś kwadrans zanim znów stanie ;)
Jednak to metoda na krótką metę, lepiej właz ze stojącą parówką, i jak ktoś zwróci ci uwagę ze Ci stoi powiedz, a co, g... jesteś ze mi się gapisz - w trymiga skończą się śmiać.

maje 

Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013   

Koleś678, przełam się i spróbuj. Wydaje mi się, że stres spowoduje, że ci nei stanie. Jeżeli już to się lekko furknie. Pełnego wzwodu chyba nie musisz sie obawiac. Spróbuj i napisz jak poszło.

penis.com.pl
andropenis
lapi 

Wysłany: Nie 18 Maj, 2014   

Ja też tak miałem. Tylko jeszcze w gimnazjum, WF-ista zaproponował po którychś zajęciach na basenie bym zaczął trenować pływanie. Przez jakiś czas na treningach ja kąpałem się w kąpielówkach, przebierałem się w kabinie. Ale gdzieś pół roku póżniej miałem jechać na zawody wręczyła torbę sportową z "wyposażeniem" dres, ręcznik, kąpielówki klapki. Wszystko nowe firmowe ale zonk - kąpielówki bardzo małe i do tego białe. I tekst który usłyszałem, że lepiej pływacy wyglądają jak się wydepilują bo spod kąpielówek łoniaków nie będzie widać. I nie dość że pierwszy raz nago to jeszcze na łyso - ale przeżyłem.

Odpowiedz do tematu