Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zaczerwieniony żołądź
Autor Wiadomość
cinek234 

Wysłany: Wto 19 Lut, 2013   Zaczerwieniony żołądź

Mój problem zaczął się 2 tygodnie temu, gdy po zażywaniu antybiotyków wyskoczyły mi czerwone krostki na żołędziu(oraz na napletku, w miejscach gdzie właśnie dotykał tych krostek).Od razu poszedłem do dermatologa, który przepisał mi Flumycon oraz krem Travocort.Po rozpoczęciu stosowania krostki zniknęły bardzo szybko ( 1-3 dni, dokładnie nie pamiętam), ale zostały nie duże zaczerwienienia w miejscach gdzie wcześniej były krostki (były blisko siebie w jednej części żołędzia, nie na całym i właśnie tą część mam trochę zaczerwienioną).Do tego skóra w tym miejscu jest trochę bardziej pomarszczona niż pozostałą część żołędzia.Podczas wzwodu także widać niewielką różnice, z tym, że skóra w tym miejscu jest odrobinę mniej gładka ( po dotyku nie czuć różnicy, tylko po wyglądzie).
Podczas leczenia, gdy krostki zniknęły po czym nastąpiło to co wymieniłem powyżej, nie zauważyłem by to zaczerwienienie się zmniejszyło.Będąc dziś drugi raz u dermatologa, kazała mi dalej brać to samo, jednak cała wizyta trwała bardzo szybko - na odpierdol - aby wypisać receptę i koniec wizyty po 2 minutach.Zapisałem się do innego dermatologa ( nie dało się wcześniej niż za 2 dni ), przez ten czas wezmę jeszcze te leki i będę smarował kremem który zaleciła.
Czy ktoś ma pojęcie co to może być? Czy możliwe jest, że po prostu takie zaczerwienienie zostało po chorobie i wszystko jest już ok? Dodam, że nie było żadnego swędzenia czy bólu.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Wto 19 Lut, 2013   

tkanka zmieniona chorobowo musi miec czas na odtworzenie sie...nie ma sensu tak skakać od razu po innych lekarzach bo przeciez efekt terapełtyczny był tylko trzeba dac temu czas...jesli po dłuższym okresie zmiany nie ustapia wtedy jeszcze raz do lekarza...

Odpowiedz do tematu