| Basen... |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 Basen... |
|
| Czesc. Po pierwsze zastanawiam sie czy, duzo z was chodzi na basen? Rowniez chętnie bym sie wybrał, ale samemu to tak chyba troche głupio... Jest może ktoś z katowic (okolic katowic)? Ktoś chętny na basen?
A po drugie... Czy nadal chodzi sie na basen w kąpielowkach - bokserkach? Czy slipy tez można czy raczej odpada? Wiem ze w szatni to raczej chyba nago (obawiam sie jedynie erekcji w moim przypadku, bo mi sie zdarzają) ale w czym na sam basen? Dzięki za odpowiedź | _________________ men | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 |
|
| Nie jestem częstym bywalcem na basenach, ale Ci pomogę.
Samemu wcale nie jest głupio. Przecież to tak samo jakbyś poszedł sobie popływać na jezioro sam. Ewentualnie wbij sobie do głowy, że niby trenujesz pływanie i sobie zrobiłeś indywidualny trening
To jak należy się ubrać jest w regulaminie pływalni, a krój "bielizny" raczej nie ma znaczenia, choć w stringach w Polsce miło nie byłbyś widziany. Jak chcesz możesz piankę dla nurków ubrać
Ubieram zawsze obcisłe bokserki (czy tam szorty, jakkolwiek to się zwie) i nikt nie robi problemu.
W szatni zawsze nago chyba, że znajdują się w niej dzieci... bo nie wiem co na to rodzice... :/ | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
Mlodyy Wiek: 31 Dołączył: 09 Cze 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Sro 10 Paź, 2012 |
|
| A co do kąpielówek- czy są one slipowate czy raczej jak bokserki nie ma to znaczenia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Locast Wiek: 34 Dołączył: 05 Wrz 2012 Posty: 4 Skąd: PL | Wysłany: Sro 17 Paź, 2012 |
|
| Ja lubię chodzić na basen, generalnie preferuję bokserki ewentualnie szorty, slipów nie lubię.
Co do erekcji, jest to trochę krępujące mnie też się to czasem zdarzało... i nie widzę nic złego w tym, że ktoś wybiera się sam na basen. | _________________ Masz jakiś problem lub chcesz pogadać pisz na PW. | |
| |
 |
nagiboy93 Wiek: 33 Dołączył: 17 Paź 2012 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 17 Paź, 2012 |
|
| ja też lubię chodzić na basen. Również preferuje bokserki/szorty. Erekcja mi się jeszcze nie przytrafiła, a w chodzeniu samemu nic złego nie ma, ale zawsze jest fajniej jak się jest z kumplem..
a może wspólny wypad na jeden z warszawskich basenów? | |
| |
 |
on.air Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 22 Skąd: wwa | Wysłany: Sro 17 Paź, 2012 |
|
| | Ja też mam opory żeby samemu chodzić, mimo że chciałbym. No ale ludzie boją się tych basenów jak ognia. Coś jest w tych żywiołach... | |
| |
 |
nagiboy93 Wiek: 33 Dołączył: 17 Paź 2012 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 17 Paź, 2012 |
|
| | to może by zorganizować jakiś wspólny wypad na jakiś warszawski basen? | |
| |
 |
on.air Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 22 Skąd: wwa | Wysłany: Czw 18 Paź, 2012 |
|
| żeby se pytki pooglądać? | |
| |
 |
drobineek Wiek: 34 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 25 Skąd: katowice | Wysłany: Sob 20 Paź, 2012 |
|
| chyba najlepiej bokserki albo slipy, na niektórych basenach w katowicach szorty są zabronione a erekcja-rzecz zwykła | |
| |
 |
nagiboy93 Wiek: 33 Dołączył: 17 Paź 2012 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Paź, 2012 |
|
| żeby se wspólnie popływać xD
[ Dodano: Pon 22 Paź, 2012 ]
"Przed kąpielą w basenie każda osoba całkowicie rozebrana (bez kostiumu kąpielowego) powinna bezwzględnie starannie umyć całe ciało z użyciem środków myjących. " a o to cytat z regulaminu pływalni przy Conrada (W-wa Bielany) zakładam, że po też trzeba tak samo | |
| |
 |
Mlodyy Wiek: 31 Dołączył: 09 Cze 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Wto 23 Paź, 2012 |
|
| Po basenie to już Twój wybór Jak widać ludzie nie respektują tego regulaminu, a jakby ktoś chodził i kazał się rozbierać to by się zrobiła afera.. | |
| |
 |
nagiboy93 Wiek: 33 Dołączył: 17 Paź 2012 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 23 Paź, 2012 |
|
| | po też wszyscy nago- i młodzież i dzieci i starsi - jednym słowem wszyscy! | |
| |
 |
Mlodyy Wiek: 31 Dołączył: 09 Cze 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Sro 24 Paź, 2012 |
|
| | Mysle ze zastosowanie przegrod zamykanych poprawiloby higiene na basenach i wtedy nikt by juz nie mowil np. ze sie nie rozbiera bo dzieci sie kreca. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
nagiboy93 Wiek: 33 Dołączył: 17 Paź 2012 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 03 Lis, 2012 |
|
| | ktoś chętny w poniedziałek na pływalnie na Conrada (W-wa Bielany), tak na 18.30 ? ewentualnie jutro, to samo miejsce i ten sam czas | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 05 Lis, 2012 |
|
| | Mlodyy napisał/a: | | Jak widać ludzie nie respektują tego regulaminu, |
A dlaczego? Bo Polacy nie czytają regulaminów | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
| |