Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Basen...
Autor Wiadomość
men_boy 

Wysłany: Wto 09 Paź, 2012   Basen...

Czesc. Po pierwsze zastanawiam sie czy, duzo z was chodzi na basen? Rowniez chętnie bym sie wybrał, ale samemu to tak chyba troche głupio... Jest może ktoś z katowic (okolic katowic)? Ktoś chętny na basen?
A po drugie... Czy nadal chodzi sie na basen w kąpielowkach - bokserkach? Czy slipy tez można czy raczej odpada? Wiem ze w szatni to raczej chyba nago (obawiam sie jedynie erekcji w moim przypadku, bo mi sie zdarzają) ale w czym na sam basen? Dzięki za odpowiedź :-)

haster69 

Wysłany: Wto 09 Paź, 2012   

Nie jestem częstym bywalcem na basenach, ale Ci pomogę.
Samemu wcale nie jest głupio. Przecież to tak samo jakbyś poszedł sobie popływać na jezioro sam. Ewentualnie wbij sobie do głowy, że niby trenujesz pływanie i sobie zrobiłeś indywidualny trening :D
To jak należy się ubrać jest w regulaminie pływalni, a krój "bielizny" raczej nie ma znaczenia, choć w stringach w Polsce miło nie byłbyś widziany. Jak chcesz możesz piankę dla nurków ubrać :D
Ubieram zawsze obcisłe bokserki (czy tam szorty, jakkolwiek to się zwie) i nikt nie robi problemu.
W szatni zawsze nago chyba, że znajdują się w niej dzieci... bo nie wiem co na to rodzice... :/

Mlodyy 

Wysłany: Sro 10 Paź, 2012   

A co do kąpielówek- czy są one slipowate czy raczej jak bokserki nie ma to znaczenia :)

penis.com.pl
penilarge krem
Locast 

Wysłany: Sro 17 Paź, 2012   

Ja lubię chodzić na basen, generalnie preferuję bokserki ewentualnie szorty, slipów nie lubię.
Co do erekcji, jest to trochę krępujące mnie też się to czasem zdarzało... i nie widzę nic złego w tym, że ktoś wybiera się sam na basen.

nagiboy93 

ja też lubię chodzić na basen. Również preferuje bokserki/szorty. Erekcja mi się jeszcze nie przytrafiła, a w chodzeniu samemu nic złego nie ma, ale zawsze jest fajniej jak się jest z kumplem..

a może wspólny wypad na jeden z warszawskich basenów?

on.air 

Ja też mam opory żeby samemu chodzić, mimo że chciałbym. No ale ludzie boją się tych basenów jak ognia. Coś jest w tych żywiołach...

nagiboy93 

to może by zorganizować jakiś wspólny wypad na jakiś warszawski basen?

on.air 

Wysłany: Czw 18 Paź, 2012   

żeby se pytki pooglądać? :lol:

drobineek 

Wysłany: Sob 20 Paź, 2012   

chyba najlepiej bokserki albo slipy, na niektórych basenach w katowicach szorty są zabronione :) a erekcja-rzecz zwykła :P

nagiboy93 

Wysłany: Pon 22 Paź, 2012   

żeby se wspólnie popływać xD

[ Dodano: Pon 22 Paź, 2012 ]
"Przed kąpielą w basenie każda osoba całkowicie rozebrana (bez kostiumu kąpielowego) powinna bezwzględnie starannie umyć całe ciało z użyciem środków myjących. " a o to cytat z regulaminu pływalni przy Conrada (W-wa Bielany) zakładam, że po też trzeba tak samo

Mlodyy 

Wysłany: Wto 23 Paź, 2012   

Po basenie to już Twój wybór :) Jak widać ludzie nie respektują tego regulaminu, a jakby ktoś chodził i kazał się rozbierać to by się zrobiła afera..

nagiboy93 

Wysłany: Wto 23 Paź, 2012   

po też wszyscy nago- i młodzież i dzieci i starsi - jednym słowem wszyscy!

Mlodyy 

Wysłany: Sro 24 Paź, 2012   

Mysle ze zastosowanie przegrod zamykanych poprawiloby higiene na basenach i wtedy nikt by juz nie mowil np. ze sie nie rozbiera bo dzieci sie kreca.

penis.com.pl
orgasm contol
nagiboy93 

Wysłany: Sob 03 Lis, 2012   

ktoś chętny w poniedziałek na pływalnie na Conrada (W-wa Bielany), tak na 18.30 ? ewentualnie jutro, to samo miejsce i ten sam czas

haster69 

Wysłany: Pon 05 Lis, 2012   

Mlodyy napisał/a:
Jak widać ludzie nie respektują tego regulaminu,

A dlaczego? Bo Polacy nie czytają regulaminów :P

Odpowiedz do tematu