preblem z penisem plz ... help |
Autor | Wiadomość |
ccn Gość | Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 preblem z penisem plz ... help |
|
| a dokladniej chodzi mi o skore ... jest bardzo waska i ciezka mi ja lekko obciagnac do dopiero zdjac z zoledzia... jedyne co przychodzi mi z trudem to sciagniecie jej jak mi nie stoi... czy musze isc z tym do urologa zeby mi ucial ten kawaleczek?? czy moze moge ja jakos sam rozszezyc??
 | |
| |
 |
ic Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 19 | Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 |
|
| musisz z tym isc do urologa... koniec kropka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| to STULEJKA !
taka moja diagnoza.. idz do lekarza i Ci usuna to w pizdu | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| Haroldziku, ja naprawdę w końcu się wezmę do kupy i policzę te tematy odnośnie stulejki. Obstawiam coś około 63. | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| isc z tym normalnie do rodzinnego ?? i mu pokazac i on mnie skieruje do szpitala?? jak tak to supper D nalatam sie na golasa jak jakis ex... ;] | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| ccn napisał/a: | isc z tym normalnie do rodzinnego ?? i mu pokazac i on mnie skieruje do szpitala?? jak tak to supper D nalatam sie na golasa jak jakis ex... ;] |
tak hehe .. to musisz zrobic ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
harold mckee 
|
| aartii napisał/a: | Haroldziku, ja naprawdę w końcu się wezmę do kupy i policzę te tematy odnośnie stulejki. Obstawiam coś około 63. |
hehe tak a najlepsze jest to ze prawie kazdy mowi ze to cos innego niz wszyscy hehehe
ja mysle ze jest chyba cos kolo 70 z moze nawet troszke wiecej.. ale przekopac to forum teraz cale .. to uuu nie lada wyczyn :p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| wiecie kazdego przypadek jest indywidualny ;] | |
| |
 |
|
| sluchaj ale stulejka to jest to ze skora jest jakby przywiazana na takiej jakby nitce do zoledzia czy to ze napletek jest tak mocno scisniety ?? | |
| |
 |
harold mckee 
|
| ccn napisał/a: | sluchaj ale stulejka to jest to ze skora jest jakby przywiazana na takiej jakby nitce do zoledzia czy to ze napletek jest tak mocno scisniety ?? |
http://www.penis.com.pl/content.php?id=401
tutaj jest wszystko o tym problemie, oczywiscie tesh wystraczylo looknac layout strony .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|