| preblem z penisem plz ... help | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | ccn Gość

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 22 Paź, 2006   preblem z penisem plz ... help |   
 |                                              | 
 |                                              | a dokladniej chodzi mi o skore ... jest bardzo waska i ciezka mi ja lekko obciagnac do dopiero zdjac z zoledzia... jedyne co przychodzi mi z trudem to sciagniecie jej  jak mi nie stoi... czy musze isc z tym do urologa zeby mi ucial ten kawaleczek?? czy moze moge ja jakos sam rozszezyc?? 

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ic 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 |   
 |                                              | musisz z tym isc do urologa... koniec kropka |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |   
 |                                              | to STULEJKA ! 
 taka moja diagnoza.. idz do lekarza i Ci usuna to w pizdu
   |                                              | _________________ zawsze do usług ...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | aartii [Usunięty]

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |   
 |                                              | Haroldziku, ja naprawdę w końcu się wezmę do kupy i policzę te tematy odnośnie stulejki. Obstawiam coś około 63. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ccn Gość

|                                              | isc z tym normalnie do rodzinnego ?? i mu pokazac  i on mnie skieruje do szpitala?? jak tak to supper  D nalatam sie na golasa jak jakis ex... ;] |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                              |  	  | ccn napisał/a: |  	  | isc z tym normalnie do rodzinnego ?? i mu pokazac  i on mnie skieruje do szpitala?? jak tak to supper  D nalatam sie na golasa jak jakis ex... ;] | 

tak hehe .. to musisz zrobic ...
   |                                              | _________________ zawsze do usług ...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                              |  	  | aartii napisał/a: |  	  | Haroldziku, ja naprawdę w końcu się wezmę do kupy i policzę te tematy odnośnie stulejki. Obstawiam coś około 63. | 

hehe tak
  a najlepsze jest to ze prawie kazdy mowi ze to cos innego niz wszyscy  hehehe   
 ja mysle ze jest chyba cos kolo 70 z moze nawet troszke wiecej.. ale przekopac to forum teraz cale .. to uuu
  nie lada wyczyn :p |                                              | _________________ zawsze do usług ...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ccn Gość

|                                              | wiecie kazdego przypadek jest indywidualny ;] |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ccn Gość

|                                              | sluchaj ale stulejka to jest to ze skora jest jakby przywiazana na takiej jakby nitce do zoledzia czy to ze napletek jest tak mocno scisniety ?? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                              |  	  | ccn napisał/a: |  	  | sluchaj ale stulejka to jest to ze skora jest jakby przywiazana na takiej jakby nitce do zoledzia czy to ze napletek jest tak mocno scisniety ?? | 

http://www.penis.com.pl/content.php?id=401

tutaj jest wszystko o tym problemie, oczywiscie tesh wystraczylo looknac layout strony ..
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |