Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pomocy, grudka?
Autor Wiadomość
Ujum

Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006   Pomocy, grudka?

Witam,
mam 17 lat i mam pewien problem. Nie mogę znalexc od[powiedzi w penis.com.pl na temat choroby więc pytam tu.
Na moim penisie najpierw pojawiła się mała czerwona plamka, po 5 dniach(do teraz) Urosła do średnicy 4mm i wysokości 2,5 mm jest troszeczkę czerwieńsza od pozostałej skóry. Na razie nie chcę iść do lekarza póki ktoś mi tutaj nie odpowie.Wygląda to tak:

[img] http://img135.imageshack.us/my.php?image=3ft1.jpg [/img]

Obawiam się że o niedługo pęknie i będę musiał iść jednak do lekarza ale może ktoś z was to zdiagnozuje teraz.

Dodam że nic mnei nie swędzi ani nie boli. Jedynie ta grudka przy dotknieciuleciutko boli, jest poprostu lepiej unerwiona

Moderate:
Tego samego dnia w którym to napisałem ta grudka pekła i wycisnąlem z niej maź identyczną jak z pryszcza i troche krwi, wykąpalm sie dokładnei i przemyłem kilka razy spirytusem. Teraz jest troszkę szersza ale nie ma już tego krwiaka i jest niższa....

harold mckee 

Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006   

jesli Cie to boli to moze two wrzut ? hehe postaraj sie uzyc masci ihtiolowej ... albo ichtiolowej nie wiem jak sie pisze .. powinno pomoc

hildegrant

Wysłany: Nie 01 Paź, 2006   

brudne lapy i tyle...zainfekowales....

penis.com.pl
tabletki penilarge
Ujum

Wysłany: Nie 01 Paź, 2006   

Jest dobrze, jak narazie sie goi... wygląda mi to na zwykły pryszcz. Tylko żeby sie pryszcze na Wacku pokazywały to już przesada, zaraz pewnie na dupie będę miał....

Odpowiedz do tematu