Pomocy, grudka? |
Autor | Wiadomość |
Ujum Dołączył: 30 Wrz 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006 Pomocy, grudka? |
|
| Witam,
mam 17 lat i mam pewien problem. Nie mogę znalexc od[powiedzi w penis.com.pl na temat choroby więc pytam tu.
Na moim penisie najpierw pojawiła się mała czerwona plamka, po 5 dniach(do teraz) Urosła do średnicy 4mm i wysokości 2,5 mm jest troszeczkę czerwieńsza od pozostałej skóry. Na razie nie chcę iść do lekarza póki ktoś mi tutaj nie odpowie.Wygląda to tak:
[img] http://img135.imageshack.us/my.php?image=3ft1.jpg [/img]
Obawiam się że o niedługo pęknie i będę musiał iść jednak do lekarza ale może ktoś z was to zdiagnozuje teraz.
Dodam że nic mnei nie swędzi ani nie boli. Jedynie ta grudka przy dotknieciuleciutko boli, jest poprostu lepiej unerwiona
Moderate:
Tego samego dnia w którym to napisałem ta grudka pekła i wycisnąlem z niej maź identyczną jak z pryszcza i troche krwi, wykąpalm sie dokładnei i przemyłem kilka razy spirytusem. Teraz jest troszkę szersza ale nie ma już tego krwiaka i jest niższa.... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006 |
|
| jesli Cie to boli to moze two wrzut ? hehe postaraj sie uzyc masci ihtiolowej ... albo ichtiolowej nie wiem jak sie pisze .. powinno pomoc | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 |
|
| brudne lapy i tyle...zainfekowales.... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ujum Dołączył: 30 Wrz 2006 Posty: 2 | Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 |
|
| Jest dobrze, jak narazie sie goi... wygląda mi to na zwykły pryszcz. Tylko żeby sie pryszcze na Wacku pokazywały to już przesada, zaraz pewnie na dupie będę miał.... | |
| |
 |
|