| Porażka w związkach |
| Autor | Wiadomość |
Tiger3 Dołączył: 14 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 Porażka w związkach |
|
| | zdałem sobie sprawę, że na przestrzeni kilku lat miałem same nieudane podboje miłosne, żadnego stałego, dłuższego związku, zawody, odrzucenia. Myślę, że problem tkwi we mnie, mam problemy z rozkochaniem w sobie kobiety, nie umiem uwodzić. Można się tego nauczyć? czy takie ciapy jak ja mają szanse na stały związek? | |
| |
 |
kinga11 Dołączyła: 26 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 |
|
| | Ja ci powiem tak, kazdy ma prawo i szansę do związku, nie zalamuj sie. czym wiecej bedziesz o tym myslał tym bedziesz bardziej zablokowany w kontaktach z kobietami. | |
| |
 |
posejdon111 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 |
|
| Wiesz co złości mnie jak tak sam siebie obrażasz może właśnie tutaj tkwi problem musisz sam siebie pokochać żeby pokochała cię kobieta | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
falus Dołączył: 30 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: GW | Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 |
|
| | Tygrys weź się w garść i spróbuj czegoś nowego! Może to kobiety były nie takie jakich szukasz? Po co się załamywać i obarczać winą? | |
| |
 |
biggun Dołączył: 30 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 |
|
| tez mysle, ze problem moze byc inny niz Ty myslisz. Moze to nie z Toba jest cos nie tak, tylko z dziewczynami ktore wybierasz ? Ciezko powiedziec, musialbym Cie poznac. Ale jezeli jestes przekonany o tym, ze to Ty zawodzisz, to poczytaj sobie jakies artykuly o uwodzeniu czy cos | |
| |
 |
słiftka Dołączyła: 30 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 |
|
| | Kochany! Ty nie myśl o sobie, że jestes ciapą. Najważniejsze to pewność siebie i wiara, że się może. To zawsze pomaga. Więc uszy do góry:) | |
| |
 |
pimpek01 Dołączyła: 31 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 |
|
| | Na pewno drogi kolego powinneś myśleć o sobie bardziej pozytywniej nikt nie lubi osób które same się nad sobą użalają. Najlepiej by było jak byś skorzystał z jakiegoś portalu który pomaga parom jak i singlom w podniesieniu swojego ego. Korzystałem z pomocy marcinszabelski.pl | |
| |
 |
Tiger3 Dołączył: 14 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 04 Mar, 2012 |
|
| no przyznaje, że ten Szabelski zna się na rzeczy, zazdroszczę umiejętności, nie tak łatwo się tego nauczyć, ale będę się starał...
a o odwadze i pewności siebie to się łatwo mówi, gorzej nieśmiałemu wykonać... | |
| |
 |
| |