Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Porażka w związkach
Autor Wiadomość
Tiger3 

Wysłany: Czw 26 Sty, 2012   Porażka w związkach

zdałem sobie sprawę, że na przestrzeni kilku lat miałem same nieudane podboje miłosne, żadnego stałego, dłuższego związku, zawody, odrzucenia. Myślę, że problem tkwi we mnie, mam problemy z rozkochaniem w sobie kobiety, nie umiem uwodzić. Można się tego nauczyć? czy takie ciapy jak ja mają szanse na stały związek?

kinga11 

Wysłany: Czw 26 Sty, 2012   

Ja ci powiem tak, kazdy ma prawo i szansę do związku, nie zalamuj sie. czym wiecej bedziesz o tym myslał tym bedziesz bardziej zablokowany w kontaktach z kobietami.

posejdon111 

Wysłany: Pią 27 Sty, 2012   

Wiesz co złości mnie jak tak sam siebie obrażasz może właśnie tutaj tkwi problem musisz sam siebie pokochać żeby pokochała cię kobieta :)

penis.com.pl
orgasm contol
falus 

Wysłany: Pon 30 Sty, 2012   

Tygrys weź się w garść i spróbuj czegoś nowego! Może to kobiety były nie takie jakich szukasz? Po co się załamywać i obarczać winą?

biggun 

tez mysle, ze problem moze byc inny niz Ty myslisz. Moze to nie z Toba jest cos nie tak, tylko z dziewczynami ktore wybierasz ? Ciezko powiedziec, musialbym Cie poznac. Ale jezeli jestes przekonany o tym, ze to Ty zawodzisz, to poczytaj sobie jakies artykuly o uwodzeniu czy cos ;)

słiftka 

Kochany! Ty nie myśl o sobie, że jestes ciapą. Najważniejsze to pewność siebie i wiara, że się może. To zawsze pomaga. Więc uszy do góry:)

pimpek01 

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012   

Na pewno drogi kolego powinneś myśleć o sobie bardziej pozytywniej nikt nie lubi osób które same się nad sobą użalają. Najlepiej by było jak byś skorzystał z jakiegoś portalu który pomaga parom jak i singlom w podniesieniu swojego ego. Korzystałem z pomocy marcinszabelski.pl

Tiger3 

Wysłany: Nie 04 Mar, 2012   

no przyznaje, że ten Szabelski zna się na rzeczy, zazdroszczę umiejętności, nie tak łatwo się tego nauczyć, ale będę się starał...
a o odwadze i pewności siebie to się łatwo mówi, gorzej nieśmiałemu wykonać...

Odpowiedz do tematu