Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Po zabiegu - ćwiczenia fizyczne
Autor Wiadomość
WormeK 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012   Po zabiegu - ćwiczenia fizyczne

Sprawa wygląda następująco: zdecydowałem się na zabieg. Ale jestem osobą dosyć aktywną fizycznie, dlatego też zastanawiam się jak to będzie wyglądać po zabiegu. Wychowanie fizyczne, bieganie i amatorska gra w piłkę, normalna praca w domu - po jakim czasie będę mógł wykonywać te czynności?

andrzejgadarr 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012   

po 2-3 tygodniach czyli kiedy rana będzie już dobrze zrośnięta.

tomek100 

Jakiemu zabiegowi chcesz się poddać?

penis.com.pl
masturbator
WormeK 

Plastyka lub częściowe obrzezanie, całkowite raczej nie jest potrzebne, bo i stulejka jest połowiczna.

reddick 

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012   

Specjalnie zarejestrowałem się na tym forum, aby dać odpowiedź w tym temacie. Dla mnie aktywność fizyczna (ćwiczę codziennie, połączone także z zawodem) była czynnikiem, który sprawiał, że się wahałem, czy udać się na zabieg wydłużenia wędzidełka. W trakcie pierwszego spotkania lekarz zapewnił mnie, że nie będzie najmniejszych problemów i nawet w dniu zabiegu będę mógł przeprowadzić lekki trening, jeśli będę się dobrze czuł po znieczuleniu. Ostatecznie w dniu zabiegu odpuściłem sobie ćwiczenia, natomiast w kolejnych dniach nie było z tym problemu - łącznie z szybkim bieganiem i grami zespołowymi. Zakładałem jedynie solidniejszy opatrunek, aby nic się nie przesuwało czy uraziło w trakcie jakiegoś przypadkowego uderzenia.

FoorNoppy

Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012   Cheap teacher,cram bags,motor coach purse,coach seek(loosely

spam

Odpowiedz do tematu