Po zabiegu - ćwiczenia fizyczne |
Autor | Wiadomość |
WormeK Dołączył: 17 Sty 2012 Posty: 2 Skąd: Krosno | Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 Po zabiegu - ćwiczenia fizyczne |
|
| Sprawa wygląda następująco: zdecydowałem się na zabieg. Ale jestem osobą dosyć aktywną fizycznie, dlatego też zastanawiam się jak to będzie wyglądać po zabiegu. Wychowanie fizyczne, bieganie i amatorska gra w piłkę, normalna praca w domu - po jakim czasie będę mógł wykonywać te czynności? | _________________ \o/ | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 |
|
| po 2-3 tygodniach czyli kiedy rana będzie już dobrze zrośnięta. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
tomek100 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 49 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 |
|
| Jakiemu zabiegowi chcesz się poddać? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
WormeK Dołączył: 17 Sty 2012 Posty: 2 Skąd: Krosno | Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 |
|
| Plastyka lub częściowe obrzezanie, całkowite raczej nie jest potrzebne, bo i stulejka jest połowiczna. | _________________ \o/ | |
| |
 |
reddick Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 1 Skąd: :) | Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 |
|
| Specjalnie zarejestrowałem się na tym forum, aby dać odpowiedź w tym temacie. Dla mnie aktywność fizyczna (ćwiczę codziennie, połączone także z zawodem) była czynnikiem, który sprawiał, że się wahałem, czy udać się na zabieg wydłużenia wędzidełka. W trakcie pierwszego spotkania lekarz zapewnił mnie, że nie będzie najmniejszych problemów i nawet w dniu zabiegu będę mógł przeprowadzić lekki trening, jeśli będę się dobrze czuł po znieczuleniu. Ostatecznie w dniu zabiegu odpuściłem sobie ćwiczenia, natomiast w kolejnych dniach nie było z tym problemu - łącznie z szybkim bieganiem i grami zespołowymi. Zakładałem jedynie solidniejszy opatrunek, aby nic się nie przesuwało czy uraziło w trakcie jakiegoś przypadkowego uderzenia. | |
| |
 |
FoorNoppy Wiek: 37 Dołączył: 03 Kwi 2012 Posty: 3 Skąd: Estonia | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 Cheap teacher,cram bags,motor coach purse,coach seek(loosely |
|
| spam | |
| |
 |
|