DWIE SINE FIOLETOWE PLAMKI NA SKORZE PENISA |
Autor | Wiadomość |
kolesiun Wiek: 30 Dołączył: 11 Gru 2011 Posty: 2 Skąd: katownia | Wysłany: Nie 11 Gru, 2011 DWIE SINE FIOLETOWE PLAMKI NA SKORZE PENISA |
|
| Po ostatniej masturbacji wyskoczyły mi dwie sine plamki, średnicy może 0,5 cm każda, leżą one na żyle i wygląda to tak jak bym żyłę uszkodził, pomocy, czy muszę się martwić czy to zginie? kiedy? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 11 Gru, 2011 |
|
| najprawdopodobniej jest tak jak mówisz, podczas intensywnej masturbacji doszło do uszkodzenia jakiś małych naczyń krwionośnych. Jeśli rozmiar plamek i intensywność ich zabarwienia się nie zmienia to nie ma powodu do obaw. W ciągu kilku najbliższych dni powinny one zniknąć. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 11 Gru, 2011 |
|
| kolesiun, ja bym prosił o foto, jeśli wygląda to poważnie idź do urologa, samo nie zawsze się zgoi! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kolesiun Wiek: 30 Dołączył: 11 Gru 2011 Posty: 2 Skąd: katownia | Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 |
|
| najpierw mialem 2 kropki bardzo sine, wrecz purprowe, dzis mam zlana jedna plamke, lekko sina, widze ze plamka staje sie coraz jasniejsza jak by sie wchlanialo, niestety nie moge dodac zdjecia bo mam uszkodzony port usb.. | |
| |
 |
chillak Dołączył: 12 Gru 2011 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 |
|
| witam. też mam ten sam problem co kolega..tylko troche większy. pojawiła się u mnie dość duża plama, ciemna (taka fioletowo czarno czerwona) o średnicy 1,5cm. co to może być? siniak? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 |
|
| sama z siebie się pojawiła? nie uderzyłeś czymś przypadkowo w penisa bądź w jakiś inny sposób go nie zraniłeś? czy ta plama znajduje się bezpośrednio nad jakimś widocznym naczyniem krwionośnym na powierzchni penisa? rada ta sama, jeśli nie odczuwasz bólu lub innych dolegliwości poobserwuj to przez kilka dni. jeśli samo zacznie się wchłaniać to nie ma powodu do obaw. natomiast jeśli przebarwienie nie zniknie powinieneś się skonsultować z lekarzem. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
chillak Dołączył: 12 Gru 2011 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 |
|
| znajduje się w pobliżu żyły. możliwe, że sie uderzyłem. nie boli, więc będe obserwował. dzięki | |
| |
 |
|