Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     DWIE SINE FIOLETOWE PLAMKI NA SKORZE PENISA
Autor Wiadomość
kolesiun 

Wysłany: Nie 11 Gru, 2011   DWIE SINE FIOLETOWE PLAMKI NA SKORZE PENISA

Po ostatniej masturbacji wyskoczyły mi dwie sine plamki, średnicy może 0,5 cm każda, leżą one na żyle i wygląda to tak jak bym żyłę uszkodził, pomocy, czy muszę się martwić czy to zginie? kiedy?

legolas1 

Wysłany: Nie 11 Gru, 2011   

najprawdopodobniej jest tak jak mówisz, podczas intensywnej masturbacji doszło do uszkodzenia jakiś małych naczyń krwionośnych. Jeśli rozmiar plamek i intensywność ich zabarwienia się nie zmienia to nie ma powodu do obaw. W ciągu kilku najbliższych dni powinny one zniknąć.

GordonGekko 

Wysłany: Nie 11 Gru, 2011   

kolesiun, ja bym prosił o foto, jeśli wygląda to poważnie idź do urologa, samo nie zawsze się zgoi!

penis.com.pl
andropenis
kolesiun 

Wysłany: Pon 12 Gru, 2011   

najpierw mialem 2 kropki bardzo sine, wrecz purprowe, dzis mam zlana jedna plamke, lekko sina, widze ze plamka staje sie coraz jasniejsza jak by sie wchlanialo, niestety nie moge dodac zdjecia bo mam uszkodzony port usb..

chillak 

witam. też mam ten sam problem co kolega..tylko troche większy. pojawiła się u mnie dość duża plama, ciemna (taka fioletowo czarno czerwona) o średnicy 1,5cm. co to może być? siniak?

legolas1 

sama z siebie się pojawiła? nie uderzyłeś czymś przypadkowo w penisa bądź w jakiś inny sposób go nie zraniłeś? czy ta plama znajduje się bezpośrednio nad jakimś widocznym naczyniem krwionośnym na powierzchni penisa? rada ta sama, jeśli nie odczuwasz bólu lub innych dolegliwości poobserwuj to przez kilka dni. jeśli samo zacznie się wchłaniać to nie ma powodu do obaw. natomiast jeśli przebarwienie nie zniknie powinieneś się skonsultować z lekarzem.

chillak 

znajduje się w pobliżu żyły. możliwe, że sie uderzyłem. nie boli, więc będe obserwował. dzięki

Odpowiedz do tematu