Czy da rade zrobić ćwiczeniami |
Autor | Wiadomość |
Nagan Dołączył: 29 Paź 2011 Posty: 4 Skąd: Przemków | Wysłany: Pon 31 Paź, 2011 Czy da rade zrobić ćwiczeniami |
|
| Witam mam 13 lat. Nie wiem czy mam stulejkę i pytam o radę was. Podczas kąpieli próbuje ściągnąć napletek ale nie schodzi próbuje tak nabierałem mydła do higieny intymnej i sciągam powoli w zwodzie codzienie coraz dalej schodzi. Pytanie jest następujące czy jak będę codzienie "trenował" to uda mi się go ściągnąć bo czytałem że na penisie pod napletkiem gromadzą się bakterie dlatego muszę ściągnąć. | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 31 Paź, 2011 |
|
| Nagan, tak musisz ściągać, dobrze że robisz to podczas kąpieli. Jeśli masz wątpliwości pokaż zdjęcie. | |
| |
 |
Nagan Dołączył: 29 Paź 2011 Posty: 4 Skąd: Przemków | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| Wczoraj chyba się udało napletek zszedł do końca w spoczynku i podczas wzwodu, podczas erekcji było troskę trudniej troche popiekło ale chyba wszystko w porządku Później pokaże fotki i powiecie czy wszystko dobrze. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| Bardzo dobrze że robisz to podczas kąpieli ponieważ jest łatwiej...Staraj sie teraz ściągać co dzień żeby bakterie sie nie zbierały bo może to prowadzić do poważnych chorób. Powodzonka ) | |
| |
 |
Nagan Dołączył: 29 Paź 2011 Posty: 4 Skąd: Przemków | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| Wczoraj wieczorem schodziło już bez problemu rano wstałem i bolało troche więc nie ściągałem. Dzisiaj wieczorem zszedło znów podczas mycia nie wiem czy wstawiać fotki bo trochę się krępuję bo jescze chciałbym się dowiedzieć czy nie ma tak zwanego "pierścienia" | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| Rozciągaj w dalszym ciągu napletek podczas kąpieli i wszystko powinno być w porządku. Zanim zaczniesz myśleć o stosunkach seksualnych Twój napletek powinien się unormować. Uważaj tylko na dwie rzeczy. Nie przeszarżuj z tym rozciąganiem, żeby nie zaczęła ci pękać skóra, bo wówczas stulejka się powiększy i bez interwencji chirurgicznej się nie obędzie. A drugie, to dopóki masz za ciasny napletek, nie zostawiaj go odciągniętego za żołądź na dłużej, by nie nabawić się załupka. Myślę, że fotki póki co są zbędne. Wiesz co Ci dolega i jak z tym walczyć. Stulejki nie pozbędziesz się rozciąganiem w dwa-trzy dni. Jak rozciąganie przestanie dawać rezultaty, a Ty wciąż będziesz niezadowolony to wrócimy do tematu zdjęć.
Pozdrawiam | |
| |
 |
|
| Ok dzięki za pomoc odezwę się za 2 tygodnie i powiem co i jak czy schodzi bez problemu na sucho. Bo z płynem do higieny intymnej po pięciu minutkach po lekkim naciąganiu mogę bez problemu ściągać przez około 2 godziny | |
| |
 |
|