Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy da rade zrobić ćwiczeniami
Autor Wiadomość
Nagan 

Wysłany: Pon 31 Paź, 2011   Czy da rade zrobić ćwiczeniami

Witam mam 13 lat. Nie wiem czy mam stulejkę i pytam o radę was. Podczas kąpieli próbuje ściągnąć napletek ale nie schodzi próbuje tak nabierałem mydła do higieny intymnej i sciągam powoli w zwodzie codzienie coraz dalej schodzi. Pytanie jest następujące czy jak będę codzienie "trenował" to uda mi się go ściągnąć bo czytałem że na penisie pod napletkiem gromadzą się bakterie dlatego muszę ściągnąć.

GordonGekko 

Wysłany: Pon 31 Paź, 2011   

Nagan, tak musisz ściągać, dobrze że robisz to podczas kąpieli. Jeśli masz wątpliwości pokaż zdjęcie.

Nagan 

Wysłany: Wto 01 Lis, 2011   

Wczoraj chyba się udało napletek zszedł do końca w spoczynku i podczas wzwodu, podczas erekcji było troskę trudniej troche popiekło ale chyba wszystko w porządku :) Później pokaże fotki i powiecie czy wszystko dobrze.

penis.com.pl
masturbator
Dawid159 

Bardzo dobrze że robisz to podczas kąpieli ponieważ jest łatwiej...Staraj sie teraz ściągać co dzień żeby bakterie sie nie zbierały bo może to prowadzić do poważnych chorób. Powodzonka ;) )

Nagan 

Wczoraj wieczorem schodziło już bez problemu rano wstałem i bolało troche więc nie ściągałem. Dzisiaj wieczorem zszedło znów podczas mycia :) nie wiem czy wstawiać fotki bo trochę się krępuję bo jescze chciałbym się dowiedzieć czy nie ma tak zwanego "pierścienia"

randy 

Rozciągaj w dalszym ciągu napletek podczas kąpieli i wszystko powinno być w porządku. Zanim zaczniesz myśleć o stosunkach seksualnych Twój napletek powinien się unormować. Uważaj tylko na dwie rzeczy. Nie przeszarżuj z tym rozciąganiem, żeby nie zaczęła ci pękać skóra, bo wówczas stulejka się powiększy i bez interwencji chirurgicznej się nie obędzie. A drugie, to dopóki masz za ciasny napletek, nie zostawiaj go odciągniętego za żołądź na dłużej, by nie nabawić się załupka. Myślę, że fotki póki co są zbędne. Wiesz co Ci dolega i jak z tym walczyć. Stulejki nie pozbędziesz się rozciąganiem w dwa-trzy dni. Jak rozciąganie przestanie dawać rezultaty, a Ty wciąż będziesz niezadowolony to wrócimy do tematu zdjęć.

Pozdrawiam

Nagan 

Ok dzięki za pomoc odezwę się za 2 tygodnie i powiem co i jak czy schodzi bez problemu na sucho. Bo z płynem do higieny intymnej po pięciu minutkach po lekkim naciąganiu mogę bez problemu ściągać przez około 2 godziny

Odpowiedz do tematu