Stulejka czy nie ??? |
Autor | Wiadomość |
kuba223 Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 Stulejka czy nie ??? |
|
| Witam
Od jakiegos czasu w czasie mastrbacjii zaczynam odczuwac ból i absolutny dyskomfort
-zaczałem sciagać max skóre napletke w dół,czyli mozna nazwac to rozciaganiem napletka
-wczesniej gdy fałd skórny lekko sie wywinał spod zoledzia ,od razu czulem bol i dyskomfort
teraz jest lepiej skora z napletka schodzi bez wiekszych oporów,ale potem zaczynaja sie schody,jest jej jakby za duzo i ciezko ja rozciagnac calkowicie.
w efekcie bol w czasie masturbacji spowodowany za duzą ??? iloscia skory napletka?
sam nie wiem,do lekarza zabardzo nie chce sie z tym wybierac,troche sie wstydze........ | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 |
|
| kuba223, ile masz lat? czy wcześnie nie miałeś problemów z bólem podczas masturbacji. jeśli jesteś w stanie całkowicie ściągnąć napletek z żołędzi to najprawdopodobniej nie masz stulejki. wklej zdjęcia przedstawiające penisa z całkowicie nasuniętym i całkowicie zsuniętym (przynajmniej tak daleko jak dasz radę) napletkiem, najlepiej z kilku różnych stron. dopiero wtedy będzie możliwe stwierdzenie co Ci dolega. pozdrawiam. | |
| |
 |
kuba223 Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 dfs |
|
| Znalazlem na necie fotki ktore odzwierciedlaja mojego penisa w 98%
http://www.foreskin.org/3zones-c.htm
mam tak jak w punkcie 3 ,jak naciagne max ,tak jak piszesz to mam jak na zdjeciu nr 4
rzecz jasna oprocz 5-go
mam 24 lata,wczesniej zsuwalem jedynie napletek pod rowek zoledzi, i z tym problemow nie bylo zadnych ,pozneij zaczalem go naciagac ,i teraz naciagnieta skora troche przeszkadza ,troche pobolewa
stulejka to to bodaj nie jest,ale mi to zwyczajnie przeszkadza | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 |
|
| Lepiej by było gdybyś dał swoje zdjęcia. | |
| |
 |
|