Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka czy nie ???
Autor Wiadomość
kuba223 

Wysłany: Pon 25 Lip, 2011   Stulejka czy nie ???

Witam

Od jakiegos czasu w czasie mastrbacjii zaczynam odczuwac ból i absolutny dyskomfort

-zaczałem sciagać max skóre napletke w dół,czyli mozna nazwac to rozciaganiem napletka

-wczesniej gdy fałd skórny lekko sie wywinał spod zoledzia ,od razu czulem bol i dyskomfort

teraz jest lepiej skora z napletka schodzi bez wiekszych oporów,ale potem zaczynaja sie schody,jest jej jakby za duzo i ciezko ja rozciagnac calkowicie.

w efekcie bol w czasie masturbacji spowodowany za duzą ??? iloscia skory napletka?

sam nie wiem,do lekarza zabardzo nie chce sie z tym wybierac,troche sie wstydze........

legolas1 

Wysłany: Pon 25 Lip, 2011   

kuba223, ile masz lat? czy wcześnie nie miałeś problemów z bólem podczas masturbacji. jeśli jesteś w stanie całkowicie ściągnąć napletek z żołędzi to najprawdopodobniej nie masz stulejki. wklej zdjęcia przedstawiające penisa z całkowicie nasuniętym i całkowicie zsuniętym (przynajmniej tak daleko jak dasz radę) napletkiem, najlepiej z kilku różnych stron. dopiero wtedy będzie możliwe stwierdzenie co Ci dolega. pozdrawiam.

kuba223 

Wysłany: Pon 25 Lip, 2011   dfs

Znalazlem na necie fotki ktore odzwierciedlaja mojego penisa w 98%

http://www.foreskin.org/3zones-c.htm

mam tak jak w punkcie 3 ,jak naciagne max ,tak jak piszesz to mam jak na zdjeciu nr 4

rzecz jasna oprocz 5-go

mam 24 lata,wczesniej zsuwalem jedynie napletek pod rowek zoledzi, i z tym problemow nie bylo zadnych ,pozneij zaczalem go naciagac ,i teraz naciagnieta skora troche przeszkadza ,troche pobolewa

stulejka to to bodaj nie jest,ale mi to zwyczajnie przeszkadza

penis.com.pl
bathmate
GordonGekko 

Wysłany: Pon 25 Lip, 2011   

Lepiej by było gdybyś dał swoje zdjęcia.

Odpowiedz do tematu