Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Guzek na końcu środkowej żyłki na penisie.
Autor Wiadomość
Gal_Anonim-2000 

Wysłany: Sob 21 Maj, 2011   Guzek na końcu środkowej żyłki na penisie.

Kilka dni temu na środkowej żyłce na penisie, na jej końcu (patrząc z góry) pojawił się u mnie guzek. Jest koloru żyłki, jakby się w niej znajdował. Kiedy dociskam, ruszam nim, masuje, to odczuwam ból, jakby uwierał mnie kamyczek. Nieco odstaje. Nie jest przymocowany do penisa. Stanowi integralną część tej żyłki. Kiedy ją podnoszę, to guzek, też się unosi, jest jakby w niej.Jeśli chodzi o twardość, to trudno mi określić. Jest wyczuwalny, może trochę miękki, raczej miękki, jednak jak dotykam, uciska, odczuwam wcześniej wspomniany ból, no jakby uwierał kamyk w stopie. Poradźcie, proszę Was.

-----
Jeśli nie ten temat, to przepraszam. Szukałem podobnych tematów jednak nie znalazłem. Mogłem źle szukać, więc z góry przepraszam, jednocześnie proszę o pomoc.

Pozdrawiam

GordonGekko 

Wysłany: Sob 21 Maj, 2011   

Witam, też mam coś takiego, ale miałem operację i to pewnie z tego. Może akurat poszedł szew na żyle i takie coś się zrobiło, ale ta gulka jest mikroskopijna. Mam pytanie czy miałeś jakiś zabieg? może masz tak samo. Ja bym się tym zbytnio nie przejmował. Pozdrawiam

Gal_Anonim-2000 

Nie miałem żadnego zabiegu właśnie. Normalnie nie przeszkadza oprócz świadomości, jednak kiedy dotknę, to odczuwam ból jak wcześniej napisałem.

penis.com.pl
orgasm contol
andrzejgadarr 

Jak boli, idź do lekarza...

Odpowiedz do tematu