Guzek na końcu środkowej żyłki na penisie. | Autor | Wiadomość | Gal_Anonim-2000 Wiek: 34 Dołączył: 21 Maj 2011 Posty: 2 Skąd: Opole | Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 Guzek na końcu środkowej żyłki na penisie. |
|
| Kilka dni temu na środkowej żyłce na penisie, na jej końcu (patrząc z góry) pojawił się u mnie guzek. Jest koloru żyłki, jakby się w niej znajdował. Kiedy dociskam, ruszam nim, masuje, to odczuwam ból, jakby uwierał mnie kamyczek. Nieco odstaje. Nie jest przymocowany do penisa. Stanowi integralną część tej żyłki. Kiedy ją podnoszę, to guzek, też się unosi, jest jakby w niej.Jeśli chodzi o twardość, to trudno mi określić. Jest wyczuwalny, może trochę miękki, raczej miękki, jednak jak dotykam, uciska, odczuwam wcześniej wspomniany ból, no jakby uwierał kamyk w stopie. Poradźcie, proszę Was.
-----
Jeśli nie ten temat, to przepraszam. Szukałem podobnych tematów jednak nie znalazłem. Mogłem źle szukać, więc z góry przepraszam, jednocześnie proszę o pomoc.
Pozdrawiam | | | |  | GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 |
|
| Witam, też mam coś takiego, ale miałem operację i to pewnie z tego. Może akurat poszedł szew na żyle i takie coś się zrobiło, ale ta gulka jest mikroskopijna. Mam pytanie czy miałeś jakiś zabieg? może masz tak samo. Ja bym się tym zbytnio nie przejmował. Pozdrawiam | | | |  | Gal_Anonim-2000 Wiek: 34 Dołączył: 21 Maj 2011 Posty: 2 Skąd: Opole | Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 |
|
| Nie miałem żadnego zabiegu właśnie. Normalnie nie przeszkadza oprócz świadomości, jednak kiedy dotknę, to odczuwam ból jak wcześniej napisałem. | | | |  | penis.com.pl | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 |
|
| Jak boli, idź do lekarza... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|