Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Obcieranie
Autor Wiadomość
dawid1211 

Wysłany: Czw 28 Kwi, 2011   Obcieranie

Witam mam taki problem, ze przy masturbacji musze slinic zoledzia bo inaczej mnie strasznie to obciera i troche boli... Mial z Was ktos moze taki problem albo wie jak temu zaradzic ? Z gory dzieki za odpowiedz

GordonGekko 

Wysłany: Czw 28 Kwi, 2011   

Ile masz lat? czy kiedyś też obcierało? może masz jakąś chorobę. Pozdrawiam, trzym się!

andrzejgadarr 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2011   

Może nie masz choroby tylko po prostu musisz używać jakiegoś lubrykantu.

penis.com.pl
orgasm contol
SoouMouu 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2011   

GordonGekko to ma być pomoc ? Wiek nie ma tu nic do rzeczy! Zresztą pewnie i tak już nie odwiedzisz tego tematu więc poco zadajesz pytania ?

Wracając do tematu, musisz stosować lubrykanty dzięki którym skórka penisa podczas masturbacji będzie się ślizgała po żołędziu. Możesz użyć wazeliny/kremu/oliwki/płynu do kąpieli/płynu intymnego lub innych, zobacz jak tego dużo :wink:

Przyczyną tego może być skrócone wędzidełko napletka, można to wyleczyć krótkim zabiegiem. Może powinieneś udać się do lekarza na rodzinnego a on powie czy taki zabieg jest koniczny, czy może nie :wink: Wiem że jest -przynajmniej dla mnie wstydliwa sprawa, ale później podczas stosunku może pojawić się ból, a nawet może dojść to przerwania wędzidełka, w wyniku czego trafisz do szpitala, i pożegnasz się na jakiś czas z sexem i masturbacją :mrgreen:

Odpowiedz do tematu