Obcieranie |
Autor | Wiadomość |
dawid1211 Dołączył: 28 Kwi 2011 Posty: 1 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 28 Kwi, 2011 Obcieranie |
|
| Witam mam taki problem, ze przy masturbacji musze slinic zoledzia bo inaczej mnie strasznie to obciera i troche boli... Mial z Was ktos moze taki problem albo wie jak temu zaradzic ? Z gory dzieki za odpowiedz | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 28 Kwi, 2011 |
|
| Ile masz lat? czy kiedyś też obcierało? może masz jakąś chorobę. Pozdrawiam, trzym się! | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 29 Kwi, 2011 |
|
| Może nie masz choroby tylko po prostu musisz używać jakiegoś lubrykantu. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
SoouMouu Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 |
|
| GordonGekko to ma być pomoc ? Wiek nie ma tu nic do rzeczy! Zresztą pewnie i tak już nie odwiedzisz tego tematu więc poco zadajesz pytania ?
Wracając do tematu, musisz stosować lubrykanty dzięki którym skórka penisa podczas masturbacji będzie się ślizgała po żołędziu. Możesz użyć wazeliny/kremu/oliwki/płynu do kąpieli/płynu intymnego lub innych, zobacz jak tego dużo
Przyczyną tego może być skrócone wędzidełko napletka, można to wyleczyć krótkim zabiegiem. Może powinieneś udać się do lekarza na rodzinnego a on powie czy taki zabieg jest koniczny, czy może nie Wiem że jest -przynajmniej dla mnie wstydliwa sprawa, ale później podczas stosunku może pojawić się ból, a nawet może dojść to przerwania wędzidełka, w wyniku czego trafisz do szpitala, i pożegnasz się na jakiś czas z sexem i masturbacją | |
| |
 |
|