Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     ma ktos zdjecie plamek Fordyce'a ??
Autor Wiadomość
Piter

Wysłany: Sro 01 Cze, 2005   ma ktos zdjecie plamek Fordyce'a ??

Chce porownac, czy to to czy jakies inne draństwo, a tak wogle to witam, w koncu trafilem na forum poswiecone meskim sprawom :P :D

Piter

Wysłany: Pią 03 Cze, 2005   

To moze inaczej, czym te plamki sie roznia od grzybicy drożdżakowej??

przemas

Wysłany: Wto 07 Cze, 2005   

Hejka Piter
mam 17lat i mam chyba to samo...
już się martwiłem że to syfilis ale przeczytałem dziś pare artykułów i że tak ma duuuużo ludzi... troche mnie to uspokoiło... ale chyba zrobie sobie badania krwi...

a co do zdjęcia to również bardzo bym prosił, dla porównania :)

penis.com.pl
orgasm contol
przemas

A tak dla uściślenia to najbardziej widoczne plamki mam na łączeniu żołędzia z trzonem...

przemas

O właśnie coś takiego mam :)

http://www.na.rim.or.jp/~miyakawa/fordyce-r.htm

Piter

przemas napisał/a:
O właśnie coś takiego mam :)

http://www.na.rim.or.jp/~miyakawa/fordyce-r.htm

Ten link nie dziala
przemas napisał/a:

A tak dla uściślenia to najbardziej widoczne plamki mam na łączeniu żołędzia z trzonem...

,co do miejsca wystapienie to wlasnie tez w tym miejscu, w zasadzi na zalamaniu żolądzia do okola :)

deny82

Wysłany: Sro 08 Cze, 2005   

Witam mam 23 lata i u mnie cos takiego samego zaczeło sie pojawiać :oops: Byłem bardzo zaskoczony i zdziwiony co to może bys . Ale są podobne plamki jak na zjęciach podznych wyżej i z tego co rozumiem to jest mormalne ale czy napewno??

przemas

Wysłany: Sro 08 Cze, 2005   

No właśnie, też chciałbym się dowiedzieć...

Czy na tym forum nie ma żadnych lekarzy???

Piter

Wysłany: Czw 09 Cze, 2005   

dzis dziala mi ten link i wlasnie u mnie jest cos takiego jak po lewej stronie w pierwszym obrazku

Gość

Wysłany: Sob 25 Cze, 2005   

ja tez takie mam:( gdzie się z tym udać?? a może znacie jakieś metody co samemu da się wyleczyć z tego??

Gość

Wysłany: Nie 26 Cze, 2005   

hmm gdzieś wyczytałem ze podobno mycie tego szarym mydłem toche je zmniejsza,oraz przemywanie penisa rumiankiem(zaparzy.ć trzeba najpierw :wink: )..ale czy to prawda,nie wiem,lepiej niech sie wypowie specjalista

Gość

Wysłany: Czw 07 Lip, 2005   

kX1180 napisał/a:
ja tez takie mam:( gdzie się z tym udać?? a może znacie jakieś metody co samemu da się wyleczyć z tego??

Jak patrze na te zdjecia - szczególnie pierwsze po prawej - to jest to "syf" pod nazwą "kłykciny kończyste" wywołane przez jednego wirusa brodawczaka (HPV). Link http://www.zdrowemiasto.p...sid=4384&alt=54
Jednym słowem niektórzy kto go mają mają przewalone, nie wsadzać takiego czegoś do buźki panience bo jak ktoś będzie miał odpowiedni typ HPV to się jej przeniesie do buzi i bedzie tam rosło. Powodzenia w walce i lepiej z tym do lekarza.

Gość

Wysłany: Czw 07 Lip, 2005   

A jeszcze jedno jak się bzykacie bez gumy to patrzcie czy panienka nie ma jakis narośli nawet jednego w okolicach odbytu czy psitki, bo później może to dla was się skończyć że dostaniecie tego wirusa i będą wam rosły krzaczki, widziałem kiedyś na zdjęciu takie krzaki że głowa mała. wielkość ich zależy od typu HPV. Dobra rada: poczytajcie trochę o chorobach wenerycznych jak planujecie bzykać się na lewo i prawo i niewiadomo z kim. :D

penis.com.pl
bathmate
Zombie

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005   

Prawde powiedziawszy, po przeczytaniu artykulu na podanym linku, sytuacja nie wyglada zbyt rozowo... 33% wyleczen u mezczyzn, czeste przeobrazanie sie po latach w nowotwor zlosliwy... Nic ciekawego :/ Szkoda, ze nie dali zadnego zdjecia, jak to zwykle wyglada, zeby czlowiek wiedzial czy to to, czy co innego...

cinek_w-wa

Wysłany: Czw 14 Lip, 2005   

ja mam jakieś dziwne krostki w dwóch miejscach:

- w dolnej części penisa, od strony moszny; są rozsiane i dosyć duże (~1-2 mm kwadratowe każda); idą w górę, od nasady, po trzonie

- na napletku, w jego górnej części, tam, gdzie zakrywa otwór; są zbite w "skupiska", które mają jakieś 2-3 mm kw. każde

mogę umieścić fotki, jeśli chcecie :twisted:

Odpowiedz do tematu