ma ktos zdjecie plamek Fordyce'a ?? |
Autor | Wiadomość |
Piter Dołączył: 01 Cze 2005 Posty: 6 | Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 ma ktos zdjecie plamek Fordyce'a ?? |
|
| Chce porownac, czy to to czy jakies inne draństwo, a tak wogle to witam, w koncu trafilem na forum poswiecone meskim sprawom | | |
| |
 |
Piter Dołączył: 01 Cze 2005 Posty: 6 | Wysłany: Pią 03 Cze, 2005 |
|
| To moze inaczej, czym te plamki sie roznia od grzybicy drożdżakowej?? | |
| |
 |
przemas Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 4 | Wysłany: Wto 07 Cze, 2005 |
|
| Hejka Piter
mam 17lat i mam chyba to samo...
już się martwiłem że to syfilis ale przeczytałem dziś pare artykułów i że tak ma duuuużo ludzi... troche mnie to uspokoiło... ale chyba zrobie sobie badania krwi...
a co do zdjęcia to również bardzo bym prosił, dla porównania | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
przemas Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 4 | Wysłany: Wto 07 Cze, 2005 |
|
| A tak dla uściślenia to najbardziej widoczne plamki mam na łączeniu żołędzia z trzonem... | |
| |
 |
przemas Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 4 | |
| |
 |
Piter Dołączył: 01 Cze 2005 Posty: 6 | Wysłany: Wto 07 Cze, 2005 |
|
|
Ten link nie dziala
przemas napisał/a: |
A tak dla uściślenia to najbardziej widoczne plamki mam na łączeniu żołędzia z trzonem... |
,co do miejsca wystapienie to wlasnie tez w tym miejscu, w zasadzi na zalamaniu żolądzia do okola | |
| |
 |
deny82 Dołączył: 08 Cze 2005 Posty: 1 | Wysłany: Sro 08 Cze, 2005 |
|
| Witam mam 23 lata i u mnie cos takiego samego zaczeło sie pojawiać Byłem bardzo zaskoczony i zdziwiony co to może bys . Ale są podobne plamki jak na zjęciach podznych wyżej i z tego co rozumiem to jest mormalne ale czy napewno?? | |
| |
 |
przemas Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 4 | Wysłany: Sro 08 Cze, 2005 |
|
| No właśnie, też chciałbym się dowiedzieć...
Czy na tym forum nie ma żadnych lekarzy??? | |
| |
 |
Piter Dołączył: 01 Cze 2005 Posty: 6 | Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 |
|
| dzis dziala mi ten link i wlasnie u mnie jest cos takiego jak po lewej stronie w pierwszym obrazku | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 |
|
| ja tez takie mam:( gdzie się z tym udać?? a może znacie jakieś metody co samemu da się wyleczyć z tego?? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 |
|
| hmm gdzieś wyczytałem ze podobno mycie tego szarym mydłem toche je zmniejsza,oraz przemywanie penisa rumiankiem(zaparzy.ć trzeba najpierw )..ale czy to prawda,nie wiem,lepiej niech sie wypowie specjalista | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 |
|
| kX1180 napisał/a: | ja tez takie mam:( gdzie się z tym udać?? a może znacie jakieś metody co samemu da się wyleczyć z tego?? |
Jak patrze na te zdjecia - szczególnie pierwsze po prawej - to jest to "syf" pod nazwą "kłykciny kończyste" wywołane przez jednego wirusa brodawczaka (HPV). Link http://www.zdrowemiasto.p...sid=4384&alt=54
Jednym słowem niektórzy kto go mają mają przewalone, nie wsadzać takiego czegoś do buźki panience bo jak ktoś będzie miał odpowiedni typ HPV to się jej przeniesie do buzi i bedzie tam rosło. Powodzenia w walce i lepiej z tym do lekarza. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 |
|
| A jeszcze jedno jak się bzykacie bez gumy to patrzcie czy panienka nie ma jakis narośli nawet jednego w okolicach odbytu czy psitki, bo później może to dla was się skończyć że dostaniecie tego wirusa i będą wam rosły krzaczki, widziałem kiedyś na zdjęciu takie krzaki że głowa mała. wielkość ich zależy od typu HPV. Dobra rada: poczytajcie trochę o chorobach wenerycznych jak planujecie bzykać się na lewo i prawo i niewiadomo z kim. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Zombie 
|
| Prawde powiedziawszy, po przeczytaniu artykulu na podanym linku, sytuacja nie wyglada zbyt rozowo... 33% wyleczen u mezczyzn, czeste przeobrazanie sie po latach w nowotwor zlosliwy... Nic ciekawego :/ Szkoda, ze nie dali zadnego zdjecia, jak to zwykle wyglada, zeby czlowiek wiedzial czy to to, czy co innego... | |
| |
 |
cinek_w-wa Dołączył: 14 Lip 2005 Posty: 12 | Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 |
|
| ja mam jakieś dziwne krostki w dwóch miejscach:
- w dolnej części penisa, od strony moszny; są rozsiane i dosyć duże (~1-2 mm kwadratowe każda); idą w górę, od nasady, po trzonie
- na napletku, w jego górnej części, tam, gdzie zakrywa otwór; są zbite w "skupiska", które mają jakieś 2-3 mm kw. każde
mogę umieścić fotki, jeśli chcecie | _________________ gdybym się urodził kobietą, miałbym o 4 problemy z penisem mniej. | |
| |
 |
|