Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     efekty cwiczen
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sob 22 Paź, 2005   

Cwicze juz drugi tydzien i jak na razie ciezko zmiezyc tak krotkotrwale efekty. To co zauwazylem od prawie samego poczatku to zwiekszona erekcja, moja pala prezy sie niczym biceps herkulesa. Z tego co wyczytalem o efektach na tym portalu to zwieksza ukrwienie penisa i tak tez jest w istocie, a co za tym idzie - oczywiscie wieksze i pelniejsze przezycia uniesien seksualnych. Takze nie polecam pompek prozniowych (dzialajacych na grubosc) ani odwaznikow (dzialajacych na rozciaganie) poniewaz mozna uszkodzic sobie to cacko na dobre, niedokrwienie i oslabienie czucia oraz doznan sex... Bede cwiczyl dalej i po dwoch miesiacach albo trzech dam wam pelniejsze dane. W gruncie rzeczy chodzi o dokladne przygotowanie sie do cwiczen. Szczegolna uwage trzeba zwrocic na gorace oklady z recznikiem, ktore ja zamienilem na bardzo goraca wode w specjalnym pojemniku. Goracy oklad nalezy zrobic tuz po rozciaganiu oraz ponownie po calym treningu z sciaganiem pierscieni oraz uszczelnianiem. Reszta to chyba wiara i wytrwalosc a efekty mam nadzieje beda owocne.

nowicjusz1223

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005   

kiedyś dawno dawno temu i nieprawda :D ćwiczyłem gdzieś koło 2 tyg. i po 15min dojenie, efekty były koło 4mm długość - 5mm szerokość niewiele bo ktrótko ćwiczyłem ale efekty są dalej do dziś także poprawiła się długoś stosunku ale jestem takim typem że woli na dupie usiąsć i sie po opier....ć :x po zaprzestaniu ćwiczeń zdowu wypadłem z formy ale wymiarki zostały w ch.. żałuje , że przestałem bo gdybym trenował od czasu rozpoczęcia pierwszych ćwiczeń to bym maił taka maczugę, że .... :lol: więc jak już zaczeliście niebiegajcie z miarką krwaiecka czy linijką tylko skupcie sie na terningu :wink: tylko terning czyni mistrza :p

aelzet
[Usunięty]

Wysłany: Pon 02 Sty, 2006   

chciałbym sie zapytać czy dzięki ćwiczeniom ktoś skorygował krzywizne penisa?

penis.com.pl
tabletki penilarge
king

Wysłany: Sob 28 Sty, 2006   

o jakich cwiczeniach Wy tu opowiadacie?

Ireneusz 

Wysłany: Sob 11 Lut, 2006   

tb33022 napisał/a:
Ćwiczę penisa i mięśnie PC od blisko dwóch miesięcy. Pierwsze nieznaczne efekty zauważyłem już po tygodniu. Zaczynałem od rozmiarów we wzwodzie: długość – 15,5 cm, obwód 12 cm. Teraz mam: długość – 17 cm, obwód 13,5 cm. Mój trening wygląda następująco: Najpierw rozciąganie 10 razy po 10 sekund, następnie długa (15 minut) rozgrzewka ciepłą i gorącą wodą. Skupiam się na ćwiczeniu Jelq i jego odmianach. Ćwiczę codziennie po około 45 minut. Czasami czuję zmęczenie materiału, wtedy daję jeden dzień odpoczynku. Nie robię nic na siłę. Wyznaję zasadę - „kropla drąży skałę” - małymi krokami a systematycznie. Mięśnie PC ćwiczę głównie w samochodzie w drodze do i z pracy, no i oczywiście w trakcie rozciągania - całkiem przyjemnie...
Podsumowując: penis jest sprawniejszy, bardziej sprężysty, dłuższy, grubszy, erekcja stała się twardsza, mogę dłużej się kochać i jest dużo przyjemniej. Na początku było trudno, głównie z motywacją, ale kiedy zauważyłem pierwsze efekty stało się jasne, że to działa. Pomimo pracy i nawału zajęć znajduję czas na trening późno wieczorem. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę postępów w treningu.
Witam tez zaczołem ćwiczyc mam jednak pytanie o skutki uboczne czy wystapily w pierwszych dniach , bo u mnie wystopil obrzek, caly czlonek jest jakby spuchniety i zmaltretowany
na drugi dzien jednak wraca do normy i w zwiazku z tym nie wiem czy mam dalej cwiczyc czy zrobic przerwe prosze odpisz jak to było u ciebie

Ireneusz 

Wysłany: Pon 13 Lut, 2006   powiekszanie

tb33022 napisał/a:
Ćwiczę penisa i mięśnie PC od blisko dwóch miesięcy. Pierwsze nieznaczne efekty zauważyłem już po tygodniu. Zaczynałem od rozmiarów we wzwodzie: długość – 15,5 cm, obwód 12 cm. Teraz mam: długość – 17 cm, obwód 13,5 cm. Mój trening wygląda następująco: Najpierw rozciąganie 10 razy po 10 sekund, następnie długa (15 minut) rozgrzewka ciepłą i gorącą wodą. Skupiam się na ćwiczeniu Jelq i jego odmianach. Ćwiczę codziennie po około 45 minut. Czasami czuję zmęczenie materiału, wtedy daję jeden dzień odpoczynku. Nie robię nic na siłę. Wyznaję zasadę - „kropla drąży skałę” - małymi krokami a systematycznie. Mięśnie PC ćwiczę głównie w samochodzie w drodze do i z pracy, no i oczywiście w trakcie rozciągania - całkiem przyjemnie...
Podsumowując: penis jest sprawniejszy, bardziej sprężysty, dłuższy, grubszy, erekcja stała się twardsza, mogę dłużej się kochać i jest dużo przyjemniej. Na początku było trudno, głównie z motywacją, ale kiedy zauważyłem pierwsze efekty stało się jasne, że to działa. Pomimo pracy i nawału zajęć znajduję czas na trening późno wieczorem. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę postępów w treningu.

witam
ja tez juz cwicze kilka dni na poczatku bylo kiepsko chyba przeforsowalem czlonek mi spuchnol ale na drugi dzien wrócil do normy
teraz caly czas chociaz w zwisie ale wydaje sie powiekszonynigdy nie wraca do minimalnych rozmiarow
zobaczymy co z tego wyjdzie dam tu znać o moich osiagnieciach pozdrawiam moje gg3887926 chetnie pogadam o tym i wymienie sie doswiadczeniami i spostrzezeniami

Domall

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   

Witam. Panowie, którzy deklarowali zdać relację po kilku miesiącach ćwiczeń - co z wami? Bo tu ludzie czekają i obgryzają paznokcie !!! :lol:

ncn

Wysłany: Nie 20 Sie, 2006   

No wlasnie to zobaczymy kto wytrwał i trenowal cały ten czas kto jak długo sie bawił i nadal chce sie bawic no co panowie ?

panoramiczny

Wysłany: Pon 21 Sie, 2006   

k-k-k napisał/a:
zrób sobie 2-3 miesiace przerwy i przekonasz sie że te wszystkie efekty ćwiczeń zanikną.

Mam inne doswiadczenia.
Po pewnym rozciagnieciu wystarczy tylko regularnie uzywac penisa.
No chyba ze zrobiles sobie 2-3 mc w ogole przerwy od kobiet 8)

A tak ogolnie - niektore wypowiedzi sa dosc humorystyczne :twisted:
To tak, jakby powiedziec - potrenuje TYDZIEN na silowni, jak nie zobacze efektow to znaczy ze ta cala kulturystyka to puste gadanie i wielka lipa :wink:

Efekty sa, ale nie po tygodniu, nie po miesiacu.

Gość

Wysłany: Czw 31 Sie, 2006   Efekty ćwiczeń

Stan początkowy
17,5 cm długości
14,5 cm obwód
Miesiąc ćwiczeń
19 cm długości
15 cm obwodu
Twardszy i bardzo sztywny.
Można się dłużej kochać. po szczytowaniu w dalszym ciągu stoi i można robić to dalej.
Była opuchlizna.
teraz nie ćwicze, a efekt jest trwały

Goliat Nigga

Wysłany: Nie 22 Paź, 2006   

lawokawi mam pytanie do Ciebie powiedz jak często i jak długo trenowałeś i ile już nie trenujesz !!prosze Pozdro

DJ Necroz

Wysłany: Czw 26 Paź, 2006   

Dobra ja tez w to wchodze, zobaczymy po miesiacu :lol:

Joe_Kos

Wysłany: Pią 27 Paź, 2006   

pewnie. nie wiem po co te cyrki. naturawie, co robi. wiec z cala pewnościa dlugosc, ktora masz napewno jest ok

penis.com.pl
andropenis
DJ Necroz

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006   

no niewiem stary. szczerze mowiac to moje wymiary - dlugosc 16cm, grubosc 13cm :cry: a przydalo by sie przynajmniej te 19cm / 15cm :lol: ZOBACZYMY

Gość

Wysłany: Czw 09 Lis, 2006   

yo ludziki!! ja tez zaczynam cwiczyc i zobaczymy dalej. Bo generalnie jest spoko loko luz i spontan 8) ale przydalby sie troszku wiekszy :lol:
A moze ktos juz odniusl wielkie rezultaty w tym??

Odpowiedz do tematu