Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     efekty cwiczen
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sro 20 Lip, 2005   efekty cwiczen

tak jak w temacie, napiszcie jakie efekty zauwazyliscie, jezeli wogole ktos zauwazyl, jestem ciekaw czy jest sens zaczynac cwiczenia choc w sumie wczoraj zaczelem.

mam tez pytanie,
w e-booku jest opisany sposób rozgrzewki pod prysznicem lub w czasie kąpieli. Czy można cały zestaw cwiczen wykonac pod prysznicem czy koniecznei trzeba wyjść, wysuszyc sie i dopiero przejść do działania? :)

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Pon 25 Lip, 2005   

Działaj pod prysznicem.

Gość

Wysłany: Sro 27 Lip, 2005   

od jakiegos czasu działam :) a co z efektami? widział ktos efekt DZIAŁAŃ? :)

penis.com.pl
masturbator
shoxx

Ja cwicze tylko PC i zauwazylem twardsza erekcje i dluzszy stosunek przed wytryskiem mozna fajnie przedluzyc ta chwile i strzelic z dziala;] fajna sprawa

tb33022 

Ćwiczę penisa i mięśnie PC od blisko dwóch miesięcy. Pierwsze nieznaczne efekty zauważyłem już po tygodniu. Zaczynałem od rozmiarów we wzwodzie: długość – 15,5 cm, obwód 12 cm. Teraz mam: długość – 17 cm, obwód 13,5 cm. Mój trening wygląda następująco: Najpierw rozciąganie 10 razy po 10 sekund, następnie długa (15 minut) rozgrzewka ciepłą i gorącą wodą. Skupiam się na ćwiczeniu Jelq i jego odmianach. Ćwiczę codziennie po około 45 minut. Czasami czuję zmęczenie materiału, wtedy daję jeden dzień odpoczynku. Nie robię nic na siłę. Wyznaję zasadę - „kropla drąży skałę” - małymi krokami a systematycznie. Mięśnie PC ćwiczę głównie w samochodzie w drodze do i z pracy, no i oczywiście w trakcie rozciągania - całkiem przyjemnie...
Podsumowując: penis jest sprawniejszy, bardziej sprężysty, dłuższy, grubszy, erekcja stała się twardsza, mogę dłużej się kochać i jest dużo przyjemniej. Na początku było trudno, głównie z motywacją, ale kiedy zauważyłem pierwsze efekty stało się jasne, że to działa. Pomimo pracy i nawału zajęć znajduję czas na trening późno wieczorem. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę postępów w treningu.

k-k-k

Wysłany: Czw 28 Lip, 2005   

hehehehe

a teraz drogi kolego zrób sobie 2-3 miesiace przerwy i przekonasz sie że te wszystkie efekty ćwiczeń zanikną. Masz poprostu spuchnietego penisa od pierścieni.

Zrób to :D

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Lip, 2005   

Nie przerywaj - są efekty, więc je utrwal. Z masą mięśniową jest tak samo - jak się przestanie ćwiczyć po krótkim czasie to przyrost zaniknie. A spuchnięcie objawia się inaczej (nie wydłużeniem i zwiększeniem objętości podczas wzwodu). Gdyby był tylko spuchnięty, to by się nie wydłużył.

shoxx

Wysłany: Pią 29 Lip, 2005   

W sumie k-k-k moze miec duzo racji z tego co pisze tb33.. cwiczy dosc intensywnie i robi przerwe jak czuje zmeczenie materialu moze faktycznie w gre tu wchodzi spuchniecie i stad krutkotrwaly wzrost na dlugosci i obwodzie . Tak czy siak tez nie jestem za tym zebys calkowicie przerywal trening jak juz to stopniowo w dlugim czasie zredukuj czas treningow lub intensywnosc .

Do adamusa ...moze sie myle ale w przypadku penisa spuchniecie moze tez przekladac sie na wydluzenie w koncu to nie kosc . Skoro moze zwiekszyc objetosc w obwodzie moze tez nieznacznie wypchnac go do przodu .

tb33022 

Wysłany: Pią 29 Lip, 2005   

Fakt, opuchniecie pojawia się po intensywnym treningu. Penis wygląda wtedy na zupełnie wykończonego. Następnego dnia jednak w stanie spoczynku jest całkiem normalny - nie spuchnięty. Po uzyskaniu erekcji widzę, że przybrał rozmiarów po ćwiczeniach. Ale to nie najważniejsze, mogę teaz dłużej powstrzymać się od wytrysku. Cały czas nad tym pracuję...

Gość

Wysłany: Pią 29 Lip, 2005   pytanko

To jak jest oostatecznie - ja zaczolem cwiczyc (3 dzien) i juz nie wiem czy to cos da czy nie; jak efekty cwiczen ustepuja po jakims czassie to nie widze sensu meczyc sie do konca zycia zeby penis wygladal tak jak to mi odpowiada; i jeszcze jeden problem - podczas cwiczen, juz pod koniec prawie dochodze do orgazmu - robie wszystko tak jak jest napisane w e-booku i nie majca takeigo zamiaru samo tak wychodzi; i w zwiazku z tym mam pytanko - czy to ma wplyw na efekt cwiczen; pozdrawiam

Paweleq

Wysłany: Sro 03 Sie, 2005   Re: pytanko

[ja zaczałem cwiczyć wczoraj zobaczymy jezeli po tygodniu nie zauwaze rezultatów to juz sie w to nie bawie :o

tb33022 

Wysłany: Sro 03 Sie, 2005   

Już po ierwszym treningu Twój penis będzie bardziej wypełniony niż zwykle. To chwilowe. Po tygodniu nie zobaczysz trwałych rezultatów. Więc jeśli chcesz powiększyć to daj sobie więcej czasu. Ja ćwiczę od 8 czerwca.

Lucio

Wysłany: Sro 03 Sie, 2005   

dobra ja dzisiaj sobie zaczne cwiczyc zobaczymy czy beda jakies efekty :D

penis.com.pl
viamax
kuba123

Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005   pytanie!!

zabardzo nie wiem jak robić niektóre ćwiczenia np.jelq to jest troche dla mnie nie zrozumiałe!!

Marco8523

Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005   

Nie piszcie głupot jak nie wiecie jak jest, tylko niepotrzebnie zniechęcacie ludzi. A prawda jest taka i to jest na 100% pewne bo coś o tym wiem. Długość jak i grubość osiągnięta za pomocą ćwiczeń nie zmaleje po zaprzestaniu ćwiczeń. Zapamiętajcie to sobie i jeżeli po paru miesiącach uznacie że już wam wystarczy to możecie już nigdy nie ćwiczyć.

Odpowiedz do tematu