efekty cwiczen |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sob 22 Paź, 2005 |
|
| Cwicze juz drugi tydzien i jak na razie ciezko zmiezyc tak krotkotrwale efekty. To co zauwazylem od prawie samego poczatku to zwiekszona erekcja, moja pala prezy sie niczym biceps herkulesa. Z tego co wyczytalem o efektach na tym portalu to zwieksza ukrwienie penisa i tak tez jest w istocie, a co za tym idzie - oczywiscie wieksze i pelniejsze przezycia uniesien seksualnych. Takze nie polecam pompek prozniowych (dzialajacych na grubosc) ani odwaznikow (dzialajacych na rozciaganie) poniewaz mozna uszkodzic sobie to cacko na dobre, niedokrwienie i oslabienie czucia oraz doznan sex... Bede cwiczyl dalej i po dwoch miesiacach albo trzech dam wam pelniejsze dane. W gruncie rzeczy chodzi o dokladne przygotowanie sie do cwiczen. Szczegolna uwage trzeba zwrocic na gorace oklady z recznikiem, ktore ja zamienilem na bardzo goraca wode w specjalnym pojemniku. Goracy oklad nalezy zrobic tuz po rozciaganiu oraz ponownie po calym treningu z sciaganiem pierscieni oraz uszczelnianiem. Reszta to chyba wiara i wytrwalosc a efekty mam nadzieje beda owocne. | |
| |
 |
nowicjusz1223 Dołączył: 24 Paź 2005 Posty: 1 Skąd: <BRAk> | Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 |
|
| kiedyś dawno dawno temu i nieprawda ćwiczyłem gdzieś koło 2 tyg. i po 15min dojenie, efekty były koło 4mm długość - 5mm szerokość niewiele bo ktrótko ćwiczyłem ale efekty są dalej do dziś także poprawiła się długoś stosunku ale jestem takim typem że woli na dupie usiąsć i sie po opier....ć po zaprzestaniu ćwiczeń zdowu wypadłem z formy ale wymiarki zostały w ch.. żałuje , że przestałem bo gdybym trenował od czasu rozpoczęcia pierwszych ćwiczeń to bym maił taka maczugę, że .... więc jak już zaczeliście niebiegajcie z miarką krwaiecka czy linijką tylko skupcie sie na terningu tylko terning czyni mistrza :p | |
| |
 |
aelzet [Usunięty] | Wysłany: Pon 02 Sty, 2006 |
|
| chciałbym sie zapytać czy dzięki ćwiczeniom ktoś skorygował krzywizne penisa? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
king Dołączył: 20 Cze 2005 Posty: 1 | Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 |
|
| o jakich cwiczeniach Wy tu opowiadacie? | |
| |
 |
Ireneusz Dołączył: 07 Gru 2005 Posty: 5 Skąd: ślask | Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 |
|
| tb33022 napisał/a: | Ćwiczę penisa i mięśnie PC od blisko dwóch miesięcy. Pierwsze nieznaczne efekty zauważyłem już po tygodniu. Zaczynałem od rozmiarów we wzwodzie: długość – 15,5 cm, obwód 12 cm. Teraz mam: długość – 17 cm, obwód 13,5 cm. Mój trening wygląda następująco: Najpierw rozciąganie 10 razy po 10 sekund, następnie długa (15 minut) rozgrzewka ciepłą i gorącą wodą. Skupiam się na ćwiczeniu Jelq i jego odmianach. Ćwiczę codziennie po około 45 minut. Czasami czuję zmęczenie materiału, wtedy daję jeden dzień odpoczynku. Nie robię nic na siłę. Wyznaję zasadę - „kropla drąży skałę” - małymi krokami a systematycznie. Mięśnie PC ćwiczę głównie w samochodzie w drodze do i z pracy, no i oczywiście w trakcie rozciągania - całkiem przyjemnie...
Podsumowując: penis jest sprawniejszy, bardziej sprężysty, dłuższy, grubszy, erekcja stała się twardsza, mogę dłużej się kochać i jest dużo przyjemniej. Na początku było trudno, głównie z motywacją, ale kiedy zauważyłem pierwsze efekty stało się jasne, że to działa. Pomimo pracy i nawału zajęć znajduję czas na trening późno wieczorem. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę postępów w treningu. | Witam tez zaczołem ćwiczyc mam jednak pytanie o skutki uboczne czy wystapily w pierwszych dniach , bo u mnie wystopil obrzek, caly czlonek jest jakby spuchniety i zmaltretowany
na drugi dzien jednak wraca do normy i w zwiazku z tym nie wiem czy mam dalej cwiczyc czy zrobic przerwe prosze odpisz jak to było u ciebie | |
| |
 |
Ireneusz Dołączył: 07 Gru 2005 Posty: 5 Skąd: ślask | Wysłany: Pon 13 Lut, 2006 powiekszanie |
|
| tb33022 napisał/a: | Ćwiczę penisa i mięśnie PC od blisko dwóch miesięcy. Pierwsze nieznaczne efekty zauważyłem już po tygodniu. Zaczynałem od rozmiarów we wzwodzie: długość – 15,5 cm, obwód 12 cm. Teraz mam: długość – 17 cm, obwód 13,5 cm. Mój trening wygląda następująco: Najpierw rozciąganie 10 razy po 10 sekund, następnie długa (15 minut) rozgrzewka ciepłą i gorącą wodą. Skupiam się na ćwiczeniu Jelq i jego odmianach. Ćwiczę codziennie po około 45 minut. Czasami czuję zmęczenie materiału, wtedy daję jeden dzień odpoczynku. Nie robię nic na siłę. Wyznaję zasadę - „kropla drąży skałę” - małymi krokami a systematycznie. Mięśnie PC ćwiczę głównie w samochodzie w drodze do i z pracy, no i oczywiście w trakcie rozciągania - całkiem przyjemnie...
Podsumowując: penis jest sprawniejszy, bardziej sprężysty, dłuższy, grubszy, erekcja stała się twardsza, mogę dłużej się kochać i jest dużo przyjemniej. Na początku było trudno, głównie z motywacją, ale kiedy zauważyłem pierwsze efekty stało się jasne, że to działa. Pomimo pracy i nawału zajęć znajduję czas na trening późno wieczorem. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę postępów w treningu. |
witam
ja tez juz cwicze kilka dni na poczatku bylo kiepsko chyba przeforsowalem czlonek mi spuchnol ale na drugi dzien wrócil do normy
teraz caly czas chociaz w zwisie ale wydaje sie powiekszonynigdy nie wraca do minimalnych rozmiarow
zobaczymy co z tego wyjdzie dam tu znać o moich osiagnieciach pozdrawiam moje gg3887926 chetnie pogadam o tym i wymienie sie doswiadczeniami i spostrzezeniami | |
| |
 |
Domall Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 |
|
| Witam. Panowie, którzy deklarowali zdać relację po kilku miesiącach ćwiczeń - co z wami? Bo tu ludzie czekają i obgryzają paznokcie !!! | |
| |
 |
ncn Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 4 | Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 |
|
| No wlasnie to zobaczymy kto wytrwał i trenowal cały ten czas kto jak długo sie bawił i nadal chce sie bawic no co panowie ? | |
| |
 |
panoramiczny Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 |
|
| k-k-k napisał/a: | zrób sobie 2-3 miesiace przerwy i przekonasz sie że te wszystkie efekty ćwiczeń zanikną. |
Mam inne doswiadczenia.
Po pewnym rozciagnieciu wystarczy tylko regularnie uzywac penisa.
No chyba ze zrobiles sobie 2-3 mc w ogole przerwy od kobiet
A tak ogolnie - niektore wypowiedzi sa dosc humorystyczne
To tak, jakby powiedziec - potrenuje TYDZIEN na silowni, jak nie zobacze efektow to znaczy ze ta cala kulturystyka to puste gadanie i wielka lipa
Efekty sa, ale nie po tygodniu, nie po miesiacu. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 Efekty ćwiczeń |
|
| Stan początkowy
17,5 cm długości
14,5 cm obwód
Miesiąc ćwiczeń
19 cm długości
15 cm obwodu
Twardszy i bardzo sztywny.
Można się dłużej kochać. po szczytowaniu w dalszym ciągu stoi i można robić to dalej.
Była opuchlizna.
teraz nie ćwicze, a efekt jest trwały | |
| |
 |
Goliat Nigga Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 6 | Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 |
|
| lawokawi mam pytanie do Ciebie powiedz jak często i jak długo trenowałeś i ile już nie trenujesz !!prosze Pozdro | |
| |
 |
DJ Necroz Dołączył: 24 Paź 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| Dobra ja tez w to wchodze, zobaczymy po miesiacu | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| pewnie. nie wiem po co te cyrki. naturawie, co robi. wiec z cala pewnościa dlugosc, ktora masz napewno jest ok | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DJ Necroz Dołączył: 24 Paź 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 |
|
| no niewiem stary. szczerze mowiac to moje wymiary - dlugosc 16cm, grubosc 13cm a przydalo by sie przynajmniej te 19cm / 15cm ZOBACZYMY | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 |
|
| yo ludziki!! ja tez zaczynam cwiczyc i zobaczymy dalej. Bo generalnie jest spoko loko luz i spontan ale przydalby sie troszku wiekszy
A moze ktos juz odniusl wielkie rezultaty w tym?? | |
| |
 |
|