Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PROBLEM !! ;]
Autor Wiadomość
harold mckee 

Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006   PROBLEM !! ;]

Tylko sie nie smiejscie plx ;D.

:oops: ej nie jestem zadnym gejem czy kims w tym rodzaju ale nie wiem o co chodzi kiedy np jestem w szatni na baenie i tam sa sami chlopacy i pod prysznicem po prostu mi staje.. nie wiem czy to czasem nie na widok innych ;o hehe :roll: ale to jest krepujace ;/ o co kurde chodzi ?;/

po drugie nie wiem czemu ale nawet jak daje zwyklego buziaczka czy tylko sie przytulam do pewnej pani to od razu pyk i juz ;/ :evil: stoi ... nie wem o co chodzi ;/ !!

HELP!! :lol:

Ziuuuteek

Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006   

Widocznie bardzo "podnietliwy" jesteś czy cokolwiek to znaczy... :)

arminek

no cóż ja też gejem nie jestem napewno ale czasem też mi stanie w obecności facetów nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde ja też widziałej jak paru facetom w sztni stawały to chyba nie problem myśle że jest to spowodowane tym że jak to ujoł ziuuutek jestes zbyt
"podnietliwy" ale sie tego nie krempuj na Boga :lol:

penis.com.pl
andropenis
skos 

Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006   Re: PROBLEM !! ;]

harold mckee napisał/a:
Tylko sie nie smiejscie plx ;D.

po drugie nie wiem czemu ale nawet jak daje zwyklego buziaczka czy tylko sie przytulam do pewnej pani to od razu pyk i juz ;/ :evil: stoi ... nie wem o co chodzi ;/ !!

HELP!! :lol:

Ja mam właśnie to samo jak się przytulam lub całuje z laską to mi odrazu staje

harold mckee 

arminek napisał/a:
no cóż ja też gejem nie jestem napewno ale czasem też mi stanie w obecności facetów nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde ja też widziałej jak paru facetom w sztni stawały to chyba nie problem myśle że jest to spowodowane tym że jak to ujoł ziuuutek jestes zbyt
"podnietliwy" ale sie tego nie krempuj na Boga :lol:

no ale sam rozumiesz ze to trszke krepujace ej .. po drugie z doswiadczenia iem ze to jest zaraz wysmiewane przez "normalnych" ;]

vooltan 

Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006   

Nie masz się czym przejmować, z czasem przejdzie i będziesz tęsknił za takim szybkim wzwodem :D

harold mckee 

hehehe :D :D no wiadomo ;p ale wiesz to krepujace ej ;p szczegolnie jeszcze jak ona wyczuje napiecie ;p hehe

oleczka 

harold mckee napisał/a:
hehehe :D :D no wiadomo ;p ale wiesz to krepujace ej ;p szczegolnie jeszcze jak ona wyczuje napiecie ;p hehe

uwierz mi jest to bardzo podniecające czuć w spodniach swojego faceta 'coś' ;)

Strikerx 

Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006   odp

To chyba dobrze że staje jak sie przytulamy z laska przynajmnij wie że działa;]

harold mckee 

tak tak ;p widzisz to pelen pozytyw ;p
hehehe

ale mi chodzi o to co wyzej napisalem to glowny problem ..
nie jestem zadnym gejem .. strzasa mnie jak o tym pomysle a jednak .. ;( nie wiem jak zmienic .. od kiedy pamietam tak bylo ;/

:(

filip fp

Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006   

Jak wam staje w tedy kiedy nie czeba poprostu udeście w niego kilka razy energicznym ruchem

stasia

Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006   

To było bardzo głupie filip...

Ja też tak mam, nosze jeans'y i nic niewidać dziś miałem spodnie z jakiegoś materiału i bokserki i jak stanoł nic niebyło widać. Max. na 3 cm różnicy.

agang
[Usunięty]

Wysłany: Wto 03 Paź, 2006   

mysle ze wiekszosc tak ma jak sie przytula i caluje z ukochana osoba, nie koniecznie plci przeciwnej :wink: ja tez tak mialem na poczatku. dotyk, pocalunki to w mlodym wieku baaardzo pobudzajace.
mysle ze jesli zaczniesz wspolzyc z partnerka to minie takie szybkie podniecenie.

penis.com.pl
tabletki penilarge
queyu

Wysłany: Czw 05 Paź, 2006   

czemu uważacie że jak wam pała staje podczas całowania się z partnerką to krępujące. Dzięki temu laska wyczywa nasz potencjał i siły witalne i sprawność seksualną, a to chyba dobrze no nie? mnie to wogóle nie krępuje przy mojej partnerce, a wręcz przeciwniw dodaje jej śmiałości ;P

harold mckee 

Wysłany: Czw 05 Paź, 2006   

hehe :D no tak ale wiesz mi nie chodzi o sam fakt .. tego ze staje .. tylko mowie ze .. moze to byc krepujace dla niej bo pomysli ze zaraz chce mi sie z nia ruchac .. ;p :D hehe a nie zawsze tak jest .. szczegolnie jesli to jest nowa partnerka ;p

nie rozumiecie genezy problemu ;p :roll:

Odpowiedz do tematu