PROBLEM !! ;] |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006 PROBLEM !! ;] |
|
| Tylko sie nie smiejscie plx ;D.
ej nie jestem zadnym gejem czy kims w tym rodzaju ale nie wiem o co chodzi kiedy np jestem w szatni na baenie i tam sa sami chlopacy i pod prysznicem po prostu mi staje.. nie wiem czy to czasem nie na widok innych ;o hehe ale to jest krepujace ;/ o co kurde chodzi ?;/
po drugie nie wiem czemu ale nawet jak daje zwyklego buziaczka czy tylko sie przytulam do pewnej pani to od razu pyk i juz ;/ stoi ... nie wem o co chodzi ;/ !!
HELP!! | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 |
|
| Widocznie bardzo "podnietliwy" jesteś czy cokolwiek to znaczy... | |
| |
 |
arminek Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 27 | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 |
|
| no cóż ja też gejem nie jestem napewno ale czasem też mi stanie w obecności facetów nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde ja też widziałej jak paru facetom w sztni stawały to chyba nie problem myśle że jest to spowodowane tym że jak to ujoł ziuuutek jestes zbyt
"podnietliwy" ale sie tego nie krempuj na Boga | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skos Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 Re: PROBLEM !! ;] |
|
| harold mckee napisał/a: | Tylko sie nie smiejscie plx ;D.
po drugie nie wiem czemu ale nawet jak daje zwyklego buziaczka czy tylko sie przytulam do pewnej pani to od razu pyk i juz ;/ stoi ... nie wem o co chodzi ;/ !!
HELP!! |
Ja mam właśnie to samo jak się przytulam lub całuje z laską to mi odrazu staje | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 |
|
| arminek napisał/a: | no cóż ja też gejem nie jestem napewno ale czasem też mi stanie w obecności facetów nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde ja też widziałej jak paru facetom w sztni stawały to chyba nie problem myśle że jest to spowodowane tym że jak to ujoł ziuuutek jestes zbyt
"podnietliwy" ale sie tego nie krempuj na Boga |
no ale sam rozumiesz ze to trszke krepujace ej .. po drugie z doswiadczenia iem ze to jest zaraz wysmiewane przez "normalnych" ;] | |
| |
 |
vooltan Wiek: 39 Dołączył: 12 Wrz 2005 Posty: 24 Skąd: Wyszków | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 |
|
| Nie masz się czym przejmować, z czasem przejdzie i będziesz tęsknił za takim szybkim wzwodem | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 |
|
| hehehe :D no wiadomo ;p ale wiesz to krepujace ej ;p szczegolnie jeszcze jak ona wyczuje napiecie ;p hehe | |
| |
 |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | hehehe :D no wiadomo ;p ale wiesz to krepujace ej ;p szczegolnie jeszcze jak ona wyczuje napiecie ;p hehe |
uwierz mi jest to bardzo podniecające czuć w spodniach swojego faceta 'coś' | | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 odp |
|
| To chyba dobrze że staje jak sie przytulamy z laska przynajmnij wie że działa;] | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 |
|
| tak tak ;p widzisz to pelen pozytyw ;p
hehehe
ale mi chodzi o to co wyzej napisalem to glowny problem ..
nie jestem zadnym gejem .. strzasa mnie jak o tym pomysle a jednak .. ;( nie wiem jak zmienic .. od kiedy pamietam tak bylo ;/
| |
| |
 |
filip fp Dołączył: 23 Wrz 2006 Posty: 10 | Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 |
|
| Jak wam staje w tedy kiedy nie czeba poprostu udeście w niego kilka razy energicznym ruchem | |
| |
 |
stasia Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 10 | Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 |
|
| To było bardzo głupie filip...
Ja też tak mam, nosze jeans'y i nic niewidać dziś miałem spodnie z jakiegoś materiału i bokserki i jak stanoł nic niebyło widać. Max. na 3 cm różnicy. | |
| |
 |
agang [Usunięty] | Wysłany: Wto 03 Paź, 2006 |
|
| mysle ze wiekszosc tak ma jak sie przytula i caluje z ukochana osoba, nie koniecznie plci przeciwnej ja tez tak mialem na poczatku. dotyk, pocalunki to w mlodym wieku baaardzo pobudzajace.
mysle ze jesli zaczniesz wspolzyc z partnerka to minie takie szybkie podniecenie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
queyu Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 05 Paź, 2006 |
|
| czemu uważacie że jak wam pała staje podczas całowania się z partnerką to krępujące. Dzięki temu laska wyczywa nasz potencjał i siły witalne i sprawność seksualną, a to chyba dobrze no nie? mnie to wogóle nie krępuje przy mojej partnerce, a wręcz przeciwniw dodaje jej śmiałości ;P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 05 Paź, 2006 |
|
| hehe no tak ale wiesz mi nie chodzi o sam fakt .. tego ze staje .. tylko mowie ze .. moze to byc krepujace dla niej bo pomysli ze zaraz chce mi sie z nia ruchac .. ;p hehe a nie zawsze tak jest .. szczegolnie jesli to jest nowa partnerka ;p
nie rozumiecie genezy problemu ;p | |
| |
 |
|