Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby? |
Autor | Wiadomość |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pią 02 Wrz, 2016 |
|
| Od czego macie w sklepach kasy samoobsługowe, jak się tak wstydzicie coś kupić? | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 03 Wrz, 2016 |
|
| haster69, jeszcze ktoś zobaczy co masz w koszyku, tacy ciekawscy ludzie są ironia | |
| |
 |
raf.jaw Wiek: 30 Dołączył: 25 Maj 2014 Posty: 63 Skąd: Zawiercie | Wysłany: Nie 04 Wrz, 2016 |
|
| Adroz, jeśli chcesz coś taniego, to ja jakiś czas temu kupiłem sobie w aptece żel do USG. Butelki są półlitrowe, a może i większe, kosztuje to niecałe 10 zł. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę, to żeby żel mógł być stosowany na błony śluzowe, bo inny może podrażnić. Nie jest to może jakiś super nawilżacz, co jakiś czas trzeba go dodać w trakcie, ale raczej wystarczy | _________________ skype: raf.jaw | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sob 10 Wrz, 2016 |
|
| W Polsce to ludzie są zbyt ciekawscy i zaraz łatki dodają.. jak coś związane się kupuje z seksem to leci łatka że zboczeniec mi to tam nie przeszkadza | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 18 Wrz, 2016 |
|
| Ludzie są za ciekawscy tak jak mówi zbychwawawa, po co się przejmować nimi? | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 19 Wrz, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | haster69, jeszcze ktoś zobaczy co masz w koszyku, tacy ciekawscy ludzie są ironia |
Można przykryć czymś innym | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 19 Wrz, 2016 |
|
| haster69, no tak tylko po co? dorosły jesteś i tak będziesz musiał to wyciągnąć z koszyka przy kasie? | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Czw 22 Wrz, 2016 |
|
| Ja się z tym nie krępuje. Jak sięgnę po nie na koniec zakupów to leżą na wierzchu | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 22 Wrz, 2016 |
|
| haster69, i tak powinno być, nie krępujmy się, nie utrudniajmy sobie życia. | |
| |
 |
tcq Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 58 Skąd: Wlkp | Wysłany: Sro 16 Lis, 2016 |
|
| A co wy się tak ludźmi przejmujecie? I tak was obgadają Jak ktoś ma smutne życie to szuka sensacji u innych - a ja życiowymi przegrywami zawracać głowy sobie nie będę
Taką anegdotkę przytoczę: jako kontekst powiem, że mieszkam tuż pod dużym miastem, ale z uwagi na położenie, możliwości rozwoju urbanistycznego i rdzennych mieszkańców panuje, nazwijmy to - wiejski klimat. Sensacją było rozpoczęcie budowy domu, a mimo, że od przeprowadzki minęło już prawie 5 lat - ciągle jestem "ten nowy"
Zamówiłem przez internet jakieś tam kajdanki z futerkiem i podobne pierdoły, a nazwa sklepu (i adres zwrotny zarazem) jednoznacznie wskazywał na zawartość.
Rumieńce Pana Listonosza przypominały wybuch Etny. Tak go korciło, żeby dowiedzieć się co jest w w paczce, że nie wytrzymał i rzucił, że "dziś będę mieć udany wieczór".
Zapytałem tylko, czy pisze kronikę wsi, czy czeka na zaproszenie. Spalił buraka do reszty i uciekł.
Zatem mili Państwo - zamiast się poobcierać, lepiej nie tracić energii na innych
I dodam jeszcze od siebie, że jako lubrykant idealnie sprawdza się oliwka dla dzieci - wartością dodaną jest piękny zapach i dobre nawilżenie skory | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 16 Lis, 2016 |
|
| tcq, no i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. To smutne, że seks, a szczególnie masturbacja, jest jeszcze takim tabu.
Ja używam oleju kokosowego. Leży sobie w słoiczku, w temp pokojowej przyjmuje stan stały. Po wyciągnięciu porcji, wystarczy chwila w dłoniach i już zmienia stan skupienia, i można smarować | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Lis, 2016 |
|
| tcq napisał/a: | Zamówiłem przez internet jakieś tam kajdanki z futerkiem i podobne pierdoły, a nazwa sklepu | nie wiem gdzie zamawiałeś, ale obecnie sklepy wysyłają tak że nie wiadomo jaka jest zawartość oraz dla komfortu klienta nie podają swojej nazwy firmy na paczce. Adres zwrotny oczywiście jest ale nic więcej, aby nie zdradzać co jest w środku. | |
| |
 |
tcq Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 58 Skąd: Wlkp | Wysłany: Czw 17 Lis, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | nie wiem gdzie zamawiałeś, ale obecnie sklepy wysyłają tak że nie wiadomo jaka jest zawartość oraz dla komfortu klienta nie podają swojej nazwy firmy na paczce. Adres zwrotny oczywiście jest ale nic więcej, aby nie zdradzać co jest w środku. |
Na Wishu Chińczyk się szczegółami nie przejmuje A tak swoją drogą (pozwolę sobie off-top uprawiać ) jakość wykonania zabawek, jakie stamtąd zamówiłem jest oszałamiająco dobra! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Lis, 2016 |
|
| tcq, nie wiem co to Wishu no chyba że to była paczka z chin to może zapakowane było mało dyskretnie:P aż taka dobra jakoś tych zabawek? a jaka jest różnica cenowa ? zdradzisz? | |
| |
 |
tcq Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 58 Skąd: Wlkp | Wysłany: Pią 18 Lis, 2016 |
|
| onesa, tylko mnie o spam nie posądź
wish.com
To wielki chiński market w sieci ceny - sprawdź sama - raczej groszowe co do jakości towaru to zalecam zdrowy rozsądek | |
| |
 |
|