Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby?
Autor Wiadomość
haster69 

Wysłany: Pią 02 Wrz, 2016   

Od czego macie w sklepach kasy samoobsługowe, jak się tak wstydzicie coś kupić? :roll:

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 03 Wrz, 2016   

haster69, jeszcze ktoś zobaczy co masz w koszyku, tacy ciekawscy ludzie są :P ironia :)

raf.jaw 

Wysłany: Nie 04 Wrz, 2016   

Adroz, jeśli chcesz coś taniego, to ja jakiś czas temu kupiłem sobie w aptece żel do USG. Butelki są półlitrowe, a może i większe, kosztuje to niecałe 10 zł. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę, to żeby żel mógł być stosowany na błony śluzowe, bo inny może podrażnić. Nie jest to może jakiś super nawilżacz, co jakiś czas trzeba go dodać w trakcie, ale raczej wystarczy ;)

penis.com.pl
masturbator
zbychwawawa 

Wysłany: Sob 10 Wrz, 2016   

W Polsce to ludzie są zbyt ciekawscy i zaraz łatki dodają.. jak coś związane się kupuje z seksem to leci łatka że zboczeniec :P mi to tam nie przeszkadza

onesa 
onesa

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2016   

Ludzie są za ciekawscy tak jak mówi zbychwawawa, po co się przejmować nimi? :)

haster69 

Wysłany: Pon 19 Wrz, 2016   

onesa napisał/a:
haster69, jeszcze ktoś zobaczy co masz w koszyku, tacy ciekawscy ludzie są :P ironia :)

Można przykryć czymś innym :D

onesa 
onesa

Wysłany: Pon 19 Wrz, 2016   

haster69, no tak tylko po co? dorosły jesteś i tak będziesz musiał to wyciągnąć z koszyka przy kasie?

haster69 

Wysłany: Czw 22 Wrz, 2016   

Ja się z tym nie krępuje. Jak sięgnę po nie na koniec zakupów to leżą na wierzchu

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 22 Wrz, 2016   

haster69, i tak powinno być, nie krępujmy się, nie utrudniajmy sobie życia.

tcq 

Wysłany: Sro 16 Lis, 2016   

A co wy się tak ludźmi przejmujecie? I tak was obgadają :P Jak ktoś ma smutne życie to szuka sensacji u innych - a ja życiowymi przegrywami zawracać głowy sobie nie będę :P

Taką anegdotkę przytoczę: jako kontekst powiem, że mieszkam tuż pod dużym miastem, ale z uwagi na położenie, możliwości rozwoju urbanistycznego i rdzennych mieszkańców panuje, nazwijmy to - wiejski klimat. Sensacją było rozpoczęcie budowy domu, a mimo, że od przeprowadzki minęło już prawie 5 lat - ciągle jestem "ten nowy" :P
Zamówiłem przez internet jakieś tam kajdanki z futerkiem i podobne pierdoły, a nazwa sklepu (i adres zwrotny zarazem) jednoznacznie wskazywał na zawartość.
Rumieńce Pana Listonosza przypominały wybuch Etny. Tak go korciło, żeby dowiedzieć się co jest w w paczce, że nie wytrzymał i rzucił, że "dziś będę mieć udany wieczór".
Zapytałem tylko, czy pisze kronikę wsi, czy czeka na zaproszenie. Spalił buraka do reszty i uciekł.

Zatem mili Państwo - zamiast się poobcierać, lepiej nie tracić energii na innych :P

I dodam jeszcze od siebie, że jako lubrykant idealnie sprawdza się oliwka dla dzieci - wartością dodaną jest piękny zapach i dobre nawilżenie skory :)

Nunak 

Wysłany: Sro 16 Lis, 2016   

tcq, no i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. To smutne, że seks, a szczególnie masturbacja, jest jeszcze takim tabu.

Ja używam oleju kokosowego. Leży sobie w słoiczku, w temp pokojowej przyjmuje stan stały. Po wyciągnięciu porcji, wystarczy chwila w dłoniach i już zmienia stan skupienia, i można smarować :-)

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 17 Lis, 2016   

tcq napisał/a:
Zamówiłem przez internet jakieś tam kajdanki z futerkiem i podobne pierdoły, a nazwa sklepu
nie wiem gdzie zamawiałeś, ale obecnie sklepy wysyłają tak że nie wiadomo jaka jest zawartość oraz dla komfortu klienta nie podają swojej nazwy firmy na paczce. Adres zwrotny oczywiście jest ale nic więcej, aby nie zdradzać co jest w środku.

tcq 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2016   

onesa napisał/a:
nie wiem gdzie zamawiałeś, ale obecnie sklepy wysyłają tak że nie wiadomo jaka jest zawartość oraz dla komfortu klienta nie podają swojej nazwy firmy na paczce. Adres zwrotny oczywiście jest ale nic więcej, aby nie zdradzać co jest w środku.

Na Wishu :mrgreen: Chińczyk się szczegółami nie przejmuje :mrgreen: A tak swoją drogą (pozwolę sobie off-top uprawiać :wink: ) jakość wykonania zabawek, jakie stamtąd zamówiłem jest oszałamiająco dobra! :D

penis.com.pl
masturbator
onesa 
onesa

Wysłany: Pią 18 Lis, 2016   

tcq, nie wiem co to Wishu :P no chyba że to była paczka z chin to może zapakowane było mało dyskretnie:P aż taka dobra jakoś tych zabawek? a jaka jest różnica cenowa ? zdradzisz?

tcq 

Wysłany: Pią 18 Lis, 2016   

onesa, tylko mnie o spam nie posądź :D
wish.com
To wielki chiński market w sieci :D ceny - sprawdź sama - raczej groszowe ;) co do jakości towaru to zalecam zdrowy rozsądek ;)

Odpowiedz do tematu