Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     jak sprawdzic czy jestem plodny
Autor Wiadomość
marcin28

Wysłany: Sro 30 Sie, 2006   jak sprawdzic czy jestem plodny

Witam otoz mam takie nietypowe pytanie...od pewnego czasu zastanawiam sie czy jestem plodny...nie dlatego zebym mial jakies problemy ale bardzo mnie to ciekawi...moze dlatego ze pewien czas temu mialem zabieg stulejki i wiem ze niby nie ma ona wplywu na plodnosc ale...wine za to ze mam malego penisa zwalalm wlasnie na ten zabieg a co za tym idzie boje sie ze moze narzad ten nie rozwinal sie do knca tak jak trzeba choc lekarz powiedzial ze nie ma to wplywu na plodnosc...dlatego kieruje do was takie pytanie jak sprawdzic domowymi metodami plodnosc u mezczyzny...prosze o porady i z gory dziekuje...pozdro ziomy...3majcie sie...

hildegrant

Wysłany: Czw 31 Sie, 2006   

jesli lekarz powiedzial ci, ze penis nie ma wplywu na plodnosc to "zapewne" tak jest :)
najlepsza i jedyna wlasciwie metoda domowa jest przygruchanie sobie mlodej, zdrowej, dorodnej dziewczyny i spedzenie z nia romantycznej nocy bez zabezpieczenia w czasie jej dni plodnych, a za okolo 9 miesiecy zastanawianie sie na wyborem imienia :twisted:

sexmistrz

spytaj sie swojego fiuta lol

penis.com.pl
viamax
noddy

sexmistrz napisał/a:
spytaj sie swojego fiuta lol

Ty sie spytaj go czy masz odrobine mózgu...
Co do tematu to lekarz tobie powie jak zrobisz badania...

zakraf

Wysłany: Sob 16 Wrz, 2006   badanie nasienia

Witam Oddajesz nasienie do badania tak jak krew. Najlepiej poszukaj labolatorium w swoim mieście. Badanie nosi nazwę test "Swim Up" jest to mikroskopowe i komputerowe badanie nasienia. Musisz jednak wiedzieć że należy spełnić kilka istotnych warunków m.in.: 5 dni bez współżycia, nasienie dostarczyć do laboratorium przed upływem 30 minut od oddania, naczynie najlepiej jałowy pojemniczek z apteki taki jak na mocz. Pamiętaj że spożywanie alkoholu przed badaniem (np kilka dni wcześniej może mieć wpływ na wyniki) itp.

Odpowiedz do tematu