jak sprawdzic czy jestem plodny |
Autor | Wiadomość |
marcin28 Dołączył: 19 Sty 2006 Posty: 8 | Wysłany: Sro 30 Sie, 2006 jak sprawdzic czy jestem plodny |
|
| Witam otoz mam takie nietypowe pytanie...od pewnego czasu zastanawiam sie czy jestem plodny...nie dlatego zebym mial jakies problemy ale bardzo mnie to ciekawi...moze dlatego ze pewien czas temu mialem zabieg stulejki i wiem ze niby nie ma ona wplywu na plodnosc ale...wine za to ze mam malego penisa zwalalm wlasnie na ten zabieg a co za tym idzie boje sie ze moze narzad ten nie rozwinal sie do knca tak jak trzeba choc lekarz powiedzial ze nie ma to wplywu na plodnosc...dlatego kieruje do was takie pytanie jak sprawdzic domowymi metodami plodnosc u mezczyzny...prosze o porady i z gory dziekuje...pozdro ziomy...3majcie sie... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| jesli lekarz powiedzial ci, ze penis nie ma wplywu na plodnosc to "zapewne" tak jest
najlepsza i jedyna wlasciwie metoda domowa jest przygruchanie sobie mlodej, zdrowej, dorodnej dziewczyny i spedzenie z nia romantycznej nocy bez zabezpieczenia w czasie jej dni plodnych, a za okolo 9 miesiecy zastanawianie sie na wyborem imienia | |
| |
 |
sexmistrz Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 3 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| spytaj sie swojego fiuta lol | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| sexmistrz napisał/a: | spytaj sie swojego fiuta lol |
Ty sie spytaj go czy masz odrobine mózgu...
Co do tematu to lekarz tobie powie jak zrobisz badania... | |
| |
 |
zakraf Dołączył: 30 Sie 2005 Posty: 2 | Wysłany: Sob 16 Wrz, 2006 badanie nasienia |
|
| Witam Oddajesz nasienie do badania tak jak krew. Najlepiej poszukaj labolatorium w swoim mieście. Badanie nosi nazwę test "Swim Up" jest to mikroskopowe i komputerowe badanie nasienia. Musisz jednak wiedzieć że należy spełnić kilka istotnych warunków m.in.: 5 dni bez współżycia, nasienie dostarczyć do laboratorium przed upływem 30 minut od oddania, naczynie najlepiej jałowy pojemniczek z apteki taki jak na mocz. Pamiętaj że spożywanie alkoholu przed badaniem (np kilka dni wcześniej może mieć wpływ na wyniki) itp. | |
| |
 |
|